שבוע טוב לכולם

שרונמר

New member
שבוע טוב לכולם

רציתי לדעת מה שלומכם? איך עברה השבת אצלכם? עשיתם משהו מיוחד? שרונה

שרונמר

New member
רק לתזכורת

השבוע, ביום שלישי, ההרצאה על אפילפסיה בראשון לציון. המרצים, גלית וד"ר אלי היימן. שרונה

שרונמר

New member
הי חיים

ההרצאה תהיה ב 4/4 שעה שמונה בערב. מקום: אודיטוריום בית זרובבל, רחוב לבונטין 15 ראשל"צ. שרונה

שרונמר

New member
תיקון טעות

ההרצאה ביום רביעי 5.4 ולא ביום שלישי, כמו שכתבתי. טעות שלי סליחה...

יפעת 2 2

New member
למישהו יש הוראות הגעה לשם?

אני מכירה ממש קצת את ראשון לציון ואשמח להוראות איך להגיע לשם כי אני אשמח לבוא...

שרונמר

New member
אם את עדיין צריכה עזרה

אז תשלחי אלי מסר. אני מגיעה עם בעלי. שרונה

יפעת 2 2

New member
כבר לא....

פשוט גיליתי שאין לי אוטו בסוף אז זה לא משנה... אבל תודה!

שבוע טוב ובוקר טוב שרונה

הייתי מגיע ברצון רק אני רחוק בערך 110 ק"מ וחבל לי על הזמן באמצע השבוע לעבור את המרחק הזה כדי להקשיב להרצאה של שעתיים חבל שאין דבר כזה גם בצפון יום נעים רפי

למה אף פעם אין בירושלים???

פעם הייתה הרצאה בחיפה, על נשים ואפילפסיה, אבל לא כולם יכולים להגיע באמצע יום לחיפה. למה אין בירושלים? לא פייר..

חתולה חמודה../images/Emo24.gif

אני ממליצה לך לפתוח שרשור שהנושא שלו יהיה 'המלצת הרצאות עתידיות' נושא אחד שמענין אותך למשל הוא 'נשים ואפילפסיה' את גם כותבת שירושלים קרובה אליך. אין לי ספק שאם תהיה הענות בפורום,אגודת אי"ל תענה לשרשור כזה ותעביר הרצאות בעתיד במקומות נוחים למשתתפי הפורום. ובנוסף,אנחנו יכולים לשלוח אליהם במייל את השרשור כדי להראות להם את הנושאים בהם כולנו מתענינים. בשלב זה איני פותחת בשרשור שכזה מפני שאת העלית את הנושא וחשבתי שרצוי שאת תפתחי אותו,אם לא תפתחי שרשור זה כמה ימים אנחנו נפתח אותו עבור הפורום. את תורמת רבות לפורום בכך שאת מעלה נושאים האלה
תודה.

למעלה