שבוע טוב לכולם

שבוע טוב ומבורך../images/Emo24.gif

פירגוש שמחה שחזרת. איך היה? מה שלום ההורים? היה חם בצפון? שיהיה לנו שבוע מלא בשורות טובות ושיעבור בקלות

ady18

Well-known member
פירגה

המתכונים החדשים שניסתי שלך היו הצלחה שאי אפשר לתאר:)

pirge

New member
תודה עדי, שמחתי לקרוא ולהנות מה

מהפירגון. תמשיכי להנות,להכין,ולשתף.
ויום נפלא.

pirge

New member
היי יעלי, תודה חמודה. ההורים די בסד

בסדר יחסית לגילם. מזג האויר האיר לנו פנים בשבת. היה חמים ונעים וכייף לא רגיל. שבוע טוב לך, ולכולנו.
הכי כייף לחזור.

bigjack

New member
שבוע טוב לכולם...לי קצת עצוב השבת

ולכן לא צילמתי היום כלום
בבוקר קמתי ב-11.30 ומשום מה ישר הלכתי לתריס של המטבח, משם ראיתי את בובי החתולה שלנו חוצה את הרחוב בריצה בדיוק כשטנדר נסע במהירות. היא הספיקה לדדות עד מתחת לבית ונשכבה על המדרכה, עד שהגעתי אליה היא כבר מתה
בובי היתה אצלנו עוד לפני החתונה ולפני שהבנים נולדו, לפני מספר שנים שהכלבים התחלפו בבית היא העדיפה לחיות בחצר, אבל תמיד חיכתה לכולנו בחוץ שנלטף אותה. היא היתה בת יותר מ-13 שנים. כואב הלב לאבד ככה חיה שהיא כמו בת משפחה בשבילי.
לזיכרה של בובי

liri לירי

New member
../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך העמוק צחי
מתארת לי מה זה לאבד חיה שהיא כמו בת בית כ"כ הרבה שנים. לראות את מותה מול העיניים. תחליף לא יהיה לה זה בטוח אך מקווה כי תוכל להנחם בכלבייך או חתולה מאומצת אחרת. שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות

bigjack

New member
תודה לירי ../images/Emo24.gif

ואין צ'אנס שנביא עוד חתולה בגלל שחתול לא ניתן לשליטה כמו כלב והוא חיה עצמאית ולכן גם קורים להם כל האסונות ברחוב. נשארה לנו עוד חתולה אחת ואחריה ישארו תמיד רק הכלבים. איבדתי בחיים כל כך הרבה חתולים בנסיבות טרגיות בחוץ, שאני לא יכול יותר עם זה
תודה על העידוד

דנייאלה

New member
צחי באמת עצוב../images/Emo201.gif

לא דבר פשוט לאבד בעל חיים שמתרגלים אליו בטח גם לילדים זה קשה לא פחות..

bigjack

New member
כן, גם הילדים היו בהלם

במיוחד הבן הקטן שהוא רגיש במיוחד לכל בעלי החיים, והוא זה שרץ איתי למטה לבדוק אותה. אבל אין מה לעשות, כל מי שאוהב ומגדל בעלי חיים חווה את האסונות האלו כל הזמן.

למעלה