שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

מה שלומכם הערב? מרגיז... נהג רכב לפני שלושה שבועות "חתך" אותי בכיכר (כי הוא לא ראה אותי לטענתו), אני החלקתי עם האופנוע, עד היום יש לי כאבים ברגל... והוא... אני אומר לו שאני רוצה שישלם את עלות תיקון האופנוע אבל הוא אומר שהוא לא ראה אותי בכלל ובגלל זה לא יודע אם הוא בכלל אשם. אם אתה לא רואה אל תנהג ! מכעיס עכשיו לך תשכנע שופט שהוא גרם לך לתאונה... מילה שלי נגד מילה שלו מרגיז! הטיפ היומי שלי : אם אתה מתקמצן על החשמל המקלחות שלך לא יהיו נעימות!

vered 37

New member
שלומי

מצויין .. אכלתי כרובית מטוגנת...! ולא גילית לי איך מכינים פבלובה ....

כרובית מטוגנת???../images/Emo12.gif

באמת הרבה זמן לא שמענו על הירק הזה ופבלובה??? שטויות להכין, את רק צריכה את הלבן של הביצים וסוכר

vered 37

New member
סופי

איזו כרובית... מטוגנת , פריכה ...נמסה בפה ..אחחח חשבתי עלייך כשנגסתי אותה ...יש לי טעם של עוד... התכוונת את הלבן של הביצים שמקציפים טוב טוב יוצא שצץ קצף ביצים ... לבן כזה כאילו ..קשיח ...???

כן

כזאת חמה ופריכה ושורפת טיפה את הלשון כשאוכלים אותה, גם אני חשבתי על עצמי כשטחנתי אתמול 2, 3, 10 כרוביות כאלה חחחחח כל ביצה שמקציפים בסוף הופכת ללבנה וקשיחה
, אבל אם נחזור לעיניני הפבלובה, אז כן. כזאת שמקציפים הרבה הרבה עם מעט חומץ וסוכר ואז היא נהיית קשוחה.

מה שלומך ? מצויין! סבבה

ראשית כרובית מטוגנת ... יאמי! למה מפיך זה נשמע רע ? שנית ביקשת ממני פבלובה ? מתי? בשביל דברים פשוטים כאלו את כלל לא צריכה אותי כנסי בגוגל ותקלידי פבלובה. קטן עליך. אם בא לך קינוח סבבי וחורפי נסי סחלב. גם טעים, גם חם, גם מתוק וגם קל.

vered 37

New member
סליחה

שפניתי .. חשבתי לסרג'יו פנית לא טעית .... בחייאת אתה אוהב לבשל או לשאול שאלות במהירות של אוטוסטרדה ? נראה לי יותר לבחוש ובייחוד בקערה ריקה ... לא אוהבת סחלב !!!

יעלילה1

New member
ואני אוהבת סחלב... וגם פבלובה...

אחותי הכינה פעם. אבל זו עוגה שקשה לקחת ממנה רק חתיכה אחת. צריך להכין עוגה לכל אורח

חן חן40

New member
ואני דוקא חושבת שמקלחת

לאור נרות יולות להיות מאוד נעימות.. אבל היה מצחיק לקרוא את הטיפ היומי ברוח העצבנות שלך. פיצה מפיתה הכנת כבר? שבוע טוב שיהיה לך בכל זאת.

Rinattt

New member
הטיפ שלך לא מעודכן בכלל...

יש כאלו עם דוד שמש... יש כאלו עם מכשיר גז... יש כאלו שלא מתקלחים כל יום... יש כאלו שמספיק להם 5 דק' חימום ושתי דק' מקלחת... יש כאלו שנהנים ממים קרים... < מאזוכיסטים וכאלו... חחח > יש, ויש עוד... אתה מכליל!!! < חחח > הטיפ היומי שלי הוא: אכילת יתר של כרובית גורמת לגזים... < סופי וורד... נא לשנן חחח >

לא יודעת, לא הרגשתי שזה הזיק לי

הגזים של הכרובית אבל צריך לשאול את השכנים

vered 37

New member
נראה

לי דווקא שמזל הסתדרה עם הגזים של הכרובית... גם ככה יש לה נחוח גן עדן ...

למעלה