שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

מכיוון שאני די חדשה פה רציתי לדעת האם יש מפגשים מחוץ לפורום וכמה זמן הפורום הזה קיים. חוץ מזה אחלה פורום אז שתהיה לכולנו שנה טובה עם הרבה אור חיוכים ואהבה.|סלינק|

היי שוב..

הפורום קיים למעלה מחודש אם אינני טועה. מפגשים למיטב ידיעתי עדיין אין, מחכים שהפורום יתפתח גם מבחינת תוכן וגם כמות האנשים שיש בו ואז בוודאי תהיה אפשרות לכנס מפגש שיהיו בו כמות מספקת של חברים. ערב טוב

היי נסיך

הפורום טרי טוב נחכה שהפורום יתמלא בחברה ובכיף נארגן מפגשים.

הפלא ה8

New member
הי תימניה! אסלית דרך אגב?

אנחנו בדרך לקראת ארגון מפגש כזה... את מוזמנת להשאר ולהתעדכן - כשנחליט קונקרטית - נודיע לכולם !!!

הפלא ה8

New member
ידעתי שזה יגיע...

פלא והשמיני גם כן.... סתם בא לי להיות אופטימית.... אני חושבת על זה אבל עד שזה יצא לפועל - אלוהים גדול... מה אתה עושה בעניין?

הפלא ה8

New member
למה סתם? אני מסבירה לך ש

אני ואחותי במקרה זה (שרונית) כן חושבות על משהו. זה כבר צעד ראשון. ואפשר לחשוב על מה מדובר?! אנשים יכנסו לדכאון אם ידעו שזה יקח טיפה יותר זמן מכאן ועכשיו? אתה סתם מוציא את הרוח מהמפרצים והורס מסיבות עוד לפני שהתחילו בכלל...

הפלא ה8

New member
היות ואתה לא ממש עוזר

זה ברור שזה לא ממש בשמך. אין צורך להדגיש את זה.

התכוונתי

שמההתחלה יכולת להגיד שאת מנסה לארגן מפגש.... ולא " אנחנו ". אנחנו זה כולל את כולם. אם יבקשו ממני לעזור, אני אשמח לעזור . אבל לדעתי זה נורא מוקדם לנסות לארגן מפגש שכזה, צריך לדעתי לחכות עוד.

3שרונית

New member
כולם להרגע ,../images/Emo104.gif האו"ם הגיע

ממש חבל שכל מילה בפורום הזה מתפתחת לויכוח. (מצטערת נסיך, לא מתכוונת להתערב לך בשיחה
) בואו ואסכם עבורכם את השרשור הזה: בסופו של דבר , כנראה שיהיה מפגש, במקודם או במאוחר,מאחר ואי אפשר שכל חברי הפורום ישתתפו בארגון המפגש,אז מישהו יתחיל חלק יתנדבו לעזור והשאר יגיעו (או לא כל אחד לפי רצונו). שבוע טוב לכולנו

את ממהרת להסיק מסקנות

"ממש חבל שכל מילה בפורום הזה מתפתחת לויכוח" זה בכלל לא נכון. תקראי לזה איך שאת רוצה, לכל אחד יש דיעה בעניין וזו הדיעה שלי. לא כל דבר נהפך לויכוח, חאלס עם השטויות האלו.

הפלא ה8

New member
אתה ממש קטנוני לדעתי.

כשכתבתי אנחנו התכוונתי כאמור אלי ואל שרונית. זו לא רק אני. אנחנו זה אף פעם לא יכול להיות כולם בפורום. אנחנו סתם מתווכחים על כלום. לדעתך מוקדם - סבבה. בוא נשמע עוד דעות ונחליט. גמר חתימה טובה !

ניאו30

New member
יש לי כמה הצעות למפגש אפשרי

אבל מקסימום אם לא נצליח לארגן לפני כן,אפשר להפגש כאן.

אהה לגבי האסלית אז מספיק לשמוע

אותי מדברת בשביל להבין שאני תימניה, ואוהבת סחוג וג'חנון וקובנה די אסלית

למעלה