שבוע טוב לכולם

ניקולי

New member
בוקר טוב

לגבי מפגש לא נראה לי תראה אמרנו מפגש ואפילו זאת שהציעה מלכתחילה נעלמה (כן מאו אני מדברת אלייך
) ולא רק היא.. איפה סידי למשל? וריקי? וגילי,ונופר,וקווין אוף לאב ..בעברית MALKAT HAHAVA.? נו.. איפה כולם?? כנראה הם לא מעונינים במפגש על כן הם נעלמים כאשר אנחנו קובעים משהו. .
בכל מקרה שיהיה בוקר טוב לך ולכל אנשי הפרום האהובים עליי...

מאו יין

New member
הלוווו. ישר מאשימים אותי?../images/Emo46.gif

שלום. אני אשמח להפגש אני פשוט בתקופה קצת לחוצה בחיי.וחוצמיזה ראיתי שבסוף התאריך בכלל לא מסתדר, בחינות..ענינים... מה רוצים ממאו????

ניקולי

New member
מאווווו ../images/Emo24.gif

ממש לא ניחשתי שתראי את ההודעה..
נשמה .... מתוקה... בטוח אני שאת נמצאת בתקופה לחוצה.. (מי לא?) יחד עם זאת.. ראי נא מהרגע שקבענו מפגש פפפפפפתתתתאוםםםם כולם נעלמו..אבל כולם.. נכון התאריך לא התאים אבל.. אני הצעתי תאריך אחר.. מוצ"ש.. זה שיבוא עלינו לטובה.. מה רע??? אפשר לא?? את יודעת וכולם יודעים שתמיד אני מוכנה למפגשון אצלי.. אני מאחלת לך לעבור את התקופה הלחוצה לעבור כמה שיותר מהר

מאו יין

New member
../images/Emo6.gif תקופה=חיים לחוצים....

מה אני אעשה כל יום צץ לי בלאגן אחר שדחוף לטפל בו... וזה כשעוד אין לי ילדים או בעל...
.... מה אעשה כשיהיו? אולי נחכה טיפה עם המפגש עד שזה יסתדר לכולם?

ניקולי

New member
הייי סידוש

מלאת דלק???
חשבתי נתקעת עם הרכב כמעט הזמנתי לך גרירה (במסגרת עבודתי)
מה שלומך?

ניקולי

New member
הבנתי ש..

נכנסת לדירה חדשה ?? אני מקווה שהבנתי נכון
אם כן, בהצלחה..רגע שאני אבין יותר טוב גרת עם ההורים ועכשיו עברת לגור לבד נכון?? אצלנו הכל בסדר הילדים גודלים (עוד מעט בר מצווה לגדול) ואנחנו מזדקנים החגים עוברים כלא עוברים כי בכלל לא מרגישים אותם.. וזהו בקיצור כמו כולם

מאו יין

New member
../images/Emo96.gif והרבה...-בוקררר טוב!

סיד, מברוק על הדירה! מה שלומך באמת???
. ניקולי,ג'סינקה בוקר טוב!!!! ויום מתוק וחם..
לכוווולם!

sidi

New member
עדיין לא, אני משפץ.

כן אני עובד לגור לבד. מזל טוב מתי הבר מצווה? מה קורה מאו?

למעלה