שבוע טוב לכולם אין כמו שרית המלכה. אני עכשיו שומעת את הדיסק שלה - חגיגה. אני מתה על השיר "סוד".
C chany New member 8/1/05 #1 שבוע טוב לכולם אין כמו שרית המלכה. אני עכשיו שומעת את הדיסק שלה - חגיגה. אני מתה על השיר "סוד".
M Music4Life New member 8/1/05 #2 אני שמחה לראות אנשים חדשים ולא כותבים רגילים פה שאוהבים את שרית המתוקית תודה לך ותמשיכי להנות
ט טליה ניסים New member 8/1/05 #3 שבוע טוב ילדה!../images/Emo8.gif אין כמו שרית.. בדוקק!!!! נשמה שרית אני א-ו-ה-ב-ת אותך ה-מ-ו-ן!!
ש שי shay love sarit New member 8/1/05 #4 שבוע טוב וברור שאין כמו שרית כי מ=ו=ש=ל=מ=ת= יש רק -1 וזוהיא שרית חדד
ר רוני 1502 New member 8/1/05 #5 רגע רגע להרגיע כולם.... יש מלכה אחת ויחידה ונצחית וזוהי הוד מלכותה ירדנה ארזי המלכה. האישה היפה והחכמה בתבל. עם קול הזמיר ועיני השקד. ואין פה מקום לויכוח כלל.
רגע רגע להרגיע כולם.... יש מלכה אחת ויחידה ונצחית וזוהי הוד מלכותה ירדנה ארזי המלכה. האישה היפה והחכמה בתבל. עם קול הזמיר ועיני השקד. ואין פה מקום לויכוח כלל.
ש שי shay love sarit New member 8/1/05 #6 רוני כאן זה פורום שרית חדד והיא... שרית חדד היא המלכההההההההההההההההההההההה שרית חדד מלכה וזה לא יעזור
רוני כאן זה פורום שרית חדד והיא... שרית חדד היא המלכההההההההההההההההההההההה שרית חדד מלכה וזה לא יעזור
ט טליה ניסים New member 9/1/05 #18 חחח בוא'נה אנשים.. איזה מצחיקים אתם..יאלה תנו לו לחיות בכיף שלו שירדנה מלכה.. כל אחד וה"שרית חדד" שלו..
חחח בוא'נה אנשים.. איזה מצחיקים אתם..יאלה תנו לו לחיות בכיף שלו שירדנה מלכה.. כל אחד וה"שרית חדד" שלו..
ר רוני 1502 New member 9/1/05 #12 קטדם כל אני בחור. ודבר שני אני מאוד אוהב את שרית וגם את השיר אמונה המדהים. אבל ירדנה כובשת לבבות. אין מה לעשות וגם מנהל הפורום הזה מת עליה.
קטדם כל אני בחור. ודבר שני אני מאוד אוהב את שרית וגם את השיר אמונה המדהים. אבל ירדנה כובשת לבבות. אין מה לעשות וגם מנהל הפורום הזה מת עליה.
M Music4Life New member 9/1/05 #15 טוב תשמעו...אמרתם אמרתם ירדנה המלכה בסדר? מרוצים? ממש אין טעם להתווכח על משהו שהוא דעה בכעקרון למרות שהנתונים מראים אחרת...שרית עוברת את כולם. אבל אמרתם אמרתם.
טוב תשמעו...אמרתם אמרתם ירדנה המלכה בסדר? מרוצים? ממש אין טעם להתווכח על משהו שהוא דעה בכעקרון למרות שהנתונים מראים אחרת...שרית עוברת את כולם. אבל אמרתם אמרתם.
ש שי shay love sarit New member 9/1/05 #16 טוב מספיקקקקקקקקקקקקקקק! מה עכשיו תריבו מי יותר טוב יאלה סגרו עיניןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!
M Music4Life New member 9/1/05 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אני במצב רוח של פייטריות ואני בטח לא מתכווחת עם אף אחד סגרתי עניין מזמן. GOODNIGHT EVERYBODY
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אני במצב רוח של פייטריות ואני בטח לא מתכווחת עם אף אחד סגרתי עניין מזמן. GOODNIGHT EVERYBODY