שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
שבוע טוב לכולם

היי מה שלומכם? שנים שלא כתבתי פה, אני טוחנת עבודה יותר מידי וכל היום ישנה אחרי זה. טוב מה חדש אצלי? אז ככה אחי השתחחר לפני איזה שבועיים והתחיל לעבוד בתחנת דלק ובנתיים הולך לו טוב. אני השבוע מתחילה עם הטסטים שלי בנהיגה יש לי ביום שני טסט פנימי ואחרי זה נראה מה קורה אם הטסט האמת שאני מזה בלחץ וסתם משטויות אבל חפיף יעבור. מה עם כולם? מקווה לשמוע ממכם אוהבת את כולכם (למרות שאני לא פה הרבה). אפי.

qt1

New member
../images/Emo50.gif בטסט הפנימי../images/Emo73.gif

וגם בחיצוני כמובן
לגבי לחץ , נסי לקחת טיפות רסקיו לפני הטסט , זה יכול להועיל , פני לפורום שמנים וצמחי מרפא , הם אשפים בדברים האלה
מה קורה איתך לגבי טיול לחו"ל? אני בסדר היו לי שבועיים מאוד עסוקים , מחר יש לי בדיקה אצל אפילפטולוג , אני מקווה לשנות כדורים , ביום רביעי יש לי מבחן סופי לתעודת רפלקסולוג מוסמך , מה שאומר שאני צריכה לשנן את החומר ולעשות כמה שיותר טיפולים עד יום ד'. חברה שלי בבי"ח עם חשד להריון מחוץ לרחם= שיחות
ארוכות ובאסה... אמממממממממממ מה עוד? מחר לבת שלי יש בגרות בהיסטוריה ועוד כל מיני דברים. שיהיה שבוע מצוין ובשמחות

qt1

New member
תראו איזה שאלון מעניין שולחים לפני

בדיקה לאפילפטולוג ברמב"ם...

גליה0

New member
הי, בקשר לשאלון

לשם מה נחוץ הקטע הפסיכולוגי של ההגדים ) חלק ב ג וד(

qt1

New member
היי גליה ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה התשובה לשאלתך לגבי ההגדים , אני יודעת שזהו שאלון נסיוני ונתבקשתי להסירו מהפורום לעת עתה , על כל פנים אני שמחה שהצלחת לקרוא בו לפני שהוא הוסר. מה שלומך??? התגעגעתי

qt1

New member
אמא לחמוד אני למוסמך../images/Emo13.gif

יש לי מבחן סופי ביום ד' הללויה
אשלח אליך במסר את שם ביה"ס אם תרצי,

epi

New member
המשך...

טוב היום עברתי את הטסט הפנימי, וביום שני יש לי הטסט החיצוני בשעה 2:30 בצהריים. נעדכן בהמשך....

למעלה