אין לי עצבים לבעיות במע. העצבים...
מה שלום כולם? היה סופשבוע עמוס וגדוש.. יום חמישי - בבוקר בדיקות ובערב יומהולדת של חברה באשדוד. יום שישי - שפיכות מהערב הקודם ויומהולדת לחבר בחיפה - אפיתי עוגה. יום שבת - גביע חיפה בשחיה ואח"כ קצת עבודה. היום בבוקר - סידורים ועניינים... בקיצור, סופ"ש עמוס וגדוש אירועים. אצל הנוירולוגית ביום ה' היא מצאה שצד ימין שלי חלש משמעותית מצד שמאל ושלחה אותי לעשות EEG בעירנות ושינה כדי לראות ממה זה וגם כהכנה למעבר ללמיקטל [התרופה שלי עושה לי חלומות נוראיים וגם היא לא מומלצת להיריון]. אני מאד מקווה שזה משהו עובר או לפחות לא משהו שיחמיר - כי כמו שכתבתי כבר אין לי עצבים לבעיות במערכת העצביםLOL היומהולדת של יום שישי הייתה מפגש מעשיר ובו הצלחתי לעשות גם קצת יח"צ לפורום. השיחה הראשונה סביב הנושא הייתה עם מורה לחינוך מיוחד ששאלה למה אני לא טועמת מעוגת השוקולד, אחרי שהסברתי, התברר שיש לה חברה פסיכולוגית שלבן שלה יש אפילפסיה והם לא מספרים לאף אחד מהבית ספר וכו' אז הצעתי לה שתספר לה על הפורום וגם דיברנו על איך להיכנס - אני מקווה שהיא תבוא... בסוף הערב, משהו כמו בין 01:00 - 03:00 נוצרה שיחה מאד ארוכה בינינו (פסיכיאטר אחד שיוודע בכינויו א', בייב ואני) לבין שאר הנותרים (אישתו, המארחים ועוד זוג) על אפילפסיה. נשאלו הרבה שאלות על מה לעשות בזומן התקף ואיך יודעים כשמישהו מתעלף ומפרכס האם זה שיכור או אפילפטי (הגענו למסקנה שאי אפשר לדעת ושכדאי להתייחס כאילו זה אפילפסיה ואח"כ לבדוק). ומה קורה בזמן התקף ומה התחושה של המתעורר. הוא סיפר סיפורים ניסיונו עם חולים (ואני על הניסיון שלי) ובמיוחד על מצבי הבלבול שאחרי וגילה אמפטיה מדהימה לקושי שבקבלת התקף וחויית ההתעוררות וזה היה מרתק, הוא בכלל היה אדם דומיננטי, מצחיק ומעניין. סיפרתי לו על הפורום והוא אמר שהוא יסתכל - אז א' - הפגישה איתך כמו שכבר אמרתי לך הייתה מהנה מאד ואני מקווה שתצטרף אלינו או תתארח אצלנו כי בטוח יש לך מה לתרום. לפחות את הצד של המטפל אם לא את האמפטיה הענקית שלך למצב... הוא גם חידש לי שחשוב מאד אם רואים אדם שהתעלף לתת לו סוכר בהקדם כדי למנוע החמרה במיקרה והוא התעלף מהיפוגליקמיה (מחסור בסוכר) דבר שיכול להרוג.. חיפוש עבודה, חיפוש עבודה...זה הסימן לשבוע הבא.... באהבה לכולם..