שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

את הסופ"ש העברתי בבית חולים , היה קצת קשה שאת שם לבד, וגם לראות את אחי עדיין במצבו, כרגע אבא שלי נמצא איתו, ומחר אני צריכה לנסוע עם אחי הקטן לבדיקה בשניידר. בינתיים אין כל חדש לגבי אחי מחר יעשו לו כנראה CT ויראו מה קורה. שאלה לי אליכם האם תרופה עלולה לגרום לתופעות לוואי חזקות עד כדי כך לחוסר תפקוד? כי מאוד מוזר לי לראות את אחי במצבו, הכי כואב לי שהוא לא היה ככה. שבוע טוב לכולם

qt1

New member
שבוע טוב סיגל ../images/Emo24.gif

הצטערתי לקרוא שמצבו של אלי עדיין קשה , יכול להיות שבבדיקת ה CT יוכלו לתת לכם תשובות יותר ברורות לגבי מצבו. אני לא מאמינה שמה שהביא את אלי למצבו הן התרופות , אני זוכרת שכתבת שהוא סובל מהרבה מאוד התקפים ואני מציעה לך לא להתבייש ולשאול את הרופאים המטפלים בו , כל שאלה שעולה על דעתך ושאין לך וודאות לגביה. זכותך לדעת ובד"כ הרופאים מסבירים באריכות במה דברים אמורים. אני לא מתחום הרפואה ולא אוכל לתת לך את התשובות לשאלות שאת שואלת , אני כן יכולה לשלוח חיבוק מחזק ולקוות שיעבור עליך ועל בני משפחתך שבוע קל יותר מהשבוע שעבר והלוואי שיהיו בשורות טובות. אני מקווה מאוד שתמשיכי להיות איתנו ולדווח לנו ,אני יודעת שלא קל לך שם , אנחנו כאן , גם אם קשה לחלק מאיתנו להגיב , אנחנו כאן חמודה , איתך... חיבוק מכל ה
תהיו חזקים...

למעלה