שבוע טוב לכולם

e-magine

New member
שבוע טוב לכולם

הימים האחרונים לא היו לי קלים. ביום חמישי בצהריים נפרדתי מהמחשב ונסעתי עם האישה והילדים לסוף שבוע. כל הזמן דאגתי מה יהיה פה בפורום, אולי יהיו בעיות, אולי מישהו צריך משהו, לא יודע... בסך הכל יש פה מלא אנשים נפלאים שיכולים לענות. בקטע של התמיכה, אתם יותר טובים ממני. זה אגב אחד הדברים שהתלבטתי בהם לפני פתיחת הפורום. האם אני אדם שיכול לנהל פורום תמיכה? אסביר משפט זה. לא שאני חושב שאני לא מסוגל, ברוור שכן, רק שאני חושב שמי שרותה לנהל פורום תמיכה, צריך להיות מוכן ומסוגל לעשות את זה כל הזמן. טוב אז לא הייתי ליד מחשב. פתחתי את הפורום מהפלאפון וקראתי. (בסוף עוד תחשבו שאני עושה פרסומת לפלאפון, אני דווקא לא כל כך התלהבתי מהחברה הזאת וגם הגעתי איתה להליכים משפטיים). ניסיתי גם לכתוב משהו בפורום אך ראיתי שאני יכול רק באנגלית. לא מצאתי בזה טעם. החזקתי מעמד לא רע, אבל כשחזרנו הביתה, כמובן התנפלתי על המחשב ולא נפרדתי ממנו כמה שעות. ידעתי בדיוק מה אני רוצה לכתוב, אבל הגורל לא כל כך רצה. האינטרנט כל הזמן נותק, בעיות בשרת, בעיות בממשק והשד יודע מה עוד, כל הזמן ניתוקים ותקיעות. זה נגמר בכעס ועצבים של אישתי, שבעצם אחרי סוף השבוע שהיה טוב ונעים, קיבלה אנטי קליימקס או אם אתם רוצים מאיגרא רמא לבירא עמיקתא. (אגב אני רואה שבזמן האחרון התחלתי לקשקש בארמית לא יודע למה :cool: ).היא אמרה שחזרתי לאהבה האמיתית שלי, המחשב. את רואה אשליה, גם אצלי רחוק מלהיות ים חלק ללא גלים. ספרד איך אמרת? קינאה או קנאות? אני כבר רואה את שניהם. הסבר לגבי השאלון שהכנסתי לפני שיצאתי לסוף השבוע. המניע העיקרי שלי היה לשמוע פחות או יותר החברה` שכותבים ומבקרים פה באופן קבוע. פשוט רציתי לדעת מה אתם חושבים. התשובות עניינו אותי ושמחתי לקרוא אותן. כעיקרון אני מתכוון להמשיך באותו הקוו שבוא הלכתי עד היום. ברור שתמיד אפשר לשפר. אחד הדברים שהטרידו אותי קצת היה שלפעמים תגובה יותר מידי מהירה שלי עלולה להרתיע חלק מהחברה להביע דעות. כעיקרון אני בטוח שאין כאן מתקון ואמשיך לחפש את שביל הזהב.

למעלה