ועוד בעיה
יש לי עוד הרבה עינינים בהם קשה לי לדרג, מה עדיף. הינה לפנכם בעיה שממש אין לי עליה פתרון. הצעות עם נימוקים ותקבלו בברכה! אני עובדת במקום חילוני. כאשר עבדתי המקום דתי, הייתי משתדלת לא להרבות בדיבור כמעט בכלל, כדי לא להגרר לדיבוריםם אסורים. היו ימים שהייתי מצליחה ובגדול! היום יש לי עם זה בעיה. נראה לי שכך חושבים שאני סנובית, כך קורה שאין לי שום קשר עם חברים לעבודה. ובכלל כאן פונים אליו המון אנשים עם כל מיני בעיות או סתם משיעמום, יש כאלו שממש יושבים ומספרים לי את כל פרשת חייהם מהעבר, לפעמים שעות על שעות. וידוע, ברוב דברים לא יכל פשע, אני משתדלת שהכל יהיה טוב, אבל זה לא כל כך פשוט. בכלל רוב האנשים שאני עודבת איתם הם גברים, ואני יודעת שלא טוב לפתח ידידות קרובה מדי. אבל לפעמים זה כורך המציאות. אנו חמשה בצוות שלנו (יש הרבה אנשים כאן, אנשים ונשים) מתוכם ארבע גברים, ואני האישה היחידה. חייב להיות איזו שהוא קשר. אני משתדת להקטין אותו ולצמצם אותו, אבל קשר בטח שייש. מה גם שלפחות שניים מבינהם אוהבים לתנות בפני את כל צרותיהם. הם לא חוצים גבולות, רוב הזמן אני נמצאת באגף רחוק מהם לחלוטין, יש בזה בעיה? ובכלל קשר עם עובדות, אני לפעמים חושבת שכך אוכל לקרב אותם, מצד שני סיכויים גדולים להגרר ללשון הרע וכו`. בעיה.