שבוע טוב לכולם....

yair m

New member
שבוע טוב לכולם....

מה קורה? איך היה השבת? אז שלי היה כמו כל שבת... ובשוק פורים אצלנו איזה באסה ירד גשם שכמוהו עוד לא נראה. איזה באסה. זהו יאללה שבוע טוב ביייייי

yair m

New member
מזה זאת אומרת אם יש פה מישהו היום..

בערב? בצא'ט? איפה? מתי? באיזה שעה? כמה? איך? מה זה אם יש מישהו היום בערב??????

מה,

אבל כשאני חושבת על זה, הרמזור הוא הראשון בסקאלה-כמובן אחרי שוטר, וכשהוא מתקלקל התמרורים מורים לנו לאן לנהוג, וכנראה שזה צומת מסוכן מכדי לעבור ללא רמזור למרות שכן,זה כן מצחיק...

שרוך

New member
אני קרח והמבין יבין

בס"ד הי לכולם שבוע טוב מה קורה אז ככה היום בסניף היה לנו מצבע חיפוש אחרי ילד שנאבד בחורשה ליד הסניף ובסופו של דבר ברוך ה' עזרנו למצוא את הילד !!! ולאחר מכן אני ועוד חבר עשינו גלח הוא עשה מס' 1 אני עשיתי חצי !!! אני נראה מוזר אבל סוף סוף עשיתי את מה שאני רוצה וחלמתי לעשות הרבה זמן ואם אתם לא מאמינים אז כדי שתבואו להרקדה של חבריה ב' מחוז חיפה במוצ"ש הבא ואני יראה לכם מה זה גלח ( קרחת ) אני חזור המחיר להרקדה זה 15 ש"ח וזה עוד בגלל ויכוחים שלי עם הרכז המחוז שיש גם במחוז סניפי פיתוח ולכן המחיר הוא 15 ש"ח אז שיהיה לכם שבוע טוב ויאיר בקשר למתי השוק שלנו הוא יתקיים בעזרת ה' ביום ד' אם מישהוא או משהי רוצה לבוא אנא צרו איתי קשר והשמח לראותכם !!! שבוע טוב , אוהב אתכם פורים שמח שרוך

איילת כ

New member
איך עבר לכם שבוע הרב/נית?

זה התחיל ביום שני שהיתה לנו את ההכתרה והפעם לשם שינוי לא ניסו להביא את הרבנית בדרך הכי מקורית אלא פשוט אמרו מי זאת. לכן זה גם היה מיוחד שמתם לב לפילוספיה? ונבחרה רבנית ממש 10 ואח"כ ביום שלישי הביאו לנו 2 משאיות עם שלג לביה"ס ואירגנו את הפעילות לביה"ס צמח שבטירת הכרמל. וביו רביעי יצאנו מבית ספר ליום חסד שהתקיים בטירת הכרמל, השתלטנו על כל מוסדות החינוך בעיר.הכיתה שלי עשתה פעילות לבית ספר צמח והתחלקנו לזוגות. עשיתי פעילות לכיתה א', זה היה ממש כיף רק חבל שהיה לנו רק 45 דקות, ולא סיימנו לעשות את הפעילות שתכננו והילדים היו מאוד חמודים. וכיתות י"א אירגנו הפסקה פעילה, שכללה גם הרקדה והרקדנו שם את כל בית ספר. והתברר לי שהתלמידים שם ערסים, ערסים אבל חמודים. ומשם המשכנו למתנ"ס והיה לנו הופעה של קוסם ואז המורה עשתה לקט של תופים ומחולות 2. וביום חמישי כיתות י"ב אירגנו מסיבה לרב פרייזן,ראש האולפנה שחגג 50 אביבים, הם עשו חידון עליו והתברר לי שהרב היה מאוד בני עקיבאסט ומאוד צבאי, הטיפוס הקלאסי של אדם דתי. ואח"כ השלג עדיין נשאר אז הלכנו מלחמת שלג עם כיתות ז', הן היו ממש חיות ואלימות והן כל הזמן התרבו כמו הצפרדעים שבמצרים ואנחנו לעומתן היה במקרה הטוב 10 בנות ובמקרה הרע היינו איזה 5 ואפילו פחות. אבל זה היה כיף וחוץ מזה תמיד רציתי לערוך מלחמת שלג כמו זאת. וחזרתי הביתה רטובה כולי, זה פלא שלא התחליתי וביום שישי היה לנו שירה בציבור עם צליל מהחדר של חני נחמיאס, ובקיצור זה היה השבוע הבים כיפים היותר שהיה לי

למעלה