שבוע טוב לכולם...

mori19

New member
פנייה לכל תנועות הנוער

שלום רב, בנובמבר האחרון נעלמו שני ישראלים בארצות הברית. על סיפור היעלמותם אפשר לקרוא כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2449455,00.html אני פונה בבקשה לתנועות הנוער כדי שאולי תוכלו לעזור באסיפת תרומות למשפחות הנעדרים. המשפחות עושות מאמצים רבים כדי למצוא את בניהם, אך לשווא, ורשויות בארה"ב או חוקרים פרטיים לא עוזרים מספיק ואף לא עוזרים בכלל, לכן לתרומות שלכם חשיבות רבה. מאחר ואני מכירה באופן אישי את אחת המשפחות, סיפור זה מאוד נוגע לליבי ואני מקווה שיהיה סוף טוב לכל העניין הזה. מקווה שתוכלו לעזור. תודה רבה. מור.

שרוך

New member
שבוע טוב

בס"ד הי לכולם שבוע טוב לכולם מקווה שנהנתם בסניפים שלכם אני מאוד נהנתי היה שמש והייתה לנו אחלה של פעולה עם משהו שהוא בהסדר וממש העביר אחלה של פעולה אני בעוד קופץ לסניף לעבוד על שוק פורים לכן יכול להיות שהיום אני יהיה בצאט רק מאוחר מאוד ויהיה זכרם של הרוגי הפיגוע בערב שבת בחברון !!! שרוך שרוך

שבוע טוב לכולם !!!!!

ב"ה יהיה זיכרם של ההרוגים בפיגועים השבוע
ורפואה שלמה לכל הפצועים!!!!! ושנשמע רק בשורות טובות מישנכנס אדר מרבין בשמחה למה רק באדר? מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד !!!! אז יאללה שמחחחחחחחח

yair m

New member
כמה דברים...

1. איזה פיגוע את מדברת? 2. שבוע טוב 3. היום אני קמתי בשש בבוקר לבר מצווה של חבר שלי שזה בנו"ש(שכונה בחיפה קצת רחוק בכרמל) ואז חזרתי והלכתי לסניף ושם היה מפקד ואז אח שלי אם חברים שלו עשו איזה כה דברים ממש מצחיקים ואז הלכו לסעדוה לחברייא א' ואז הלכנו לבית אבות הסמוך והתפללנו שם. ואז בסף חרתי הביתה ואז נסעתי למלווה מלכה בנו"ש של החבר שלי... שבוע טוב לכולם

מוצארט

New member
היא מדברת על

הפיגוע אתמול בערב בקרית-ארבע שבו נרצחו בני הזוג הורביץ הי"ד.

למעלה