שבוע טוב לכולם

ערב טוב לכולם ושבוע טוב...../images/Emo10.gif

אז נכון חטפנו 3 שערים אבל המישחק כבר לא מעניין אותי כמו ששחקנים בכירים שלנו ניפצעו וביניהם חברי הטוב השוער לירן שטראובר... שכבר משחק חמישי ברציפות עולה לשחק עם זריקות...על מנת לא לנטוש את הקבוצה במיוחד שהיא צריכה אותו...מה לעשות קורה לא נכנסנו טוב למישחק ומאד קשה לנצח במגרש הזה אף קבוצה העונה לא ניצחה שם... חשבנו שנעשה זאת...אבל לצערי לא עשינו...אני מוכן להפסיד כל 5 ניצחונות...שבוע הבא בית"ר י-ם מגיעה אלינו...ואני מאמין ומקווה שנחזור לעצמנו...ונתאושש על חשבונם...לא נורא מותר להפסיד... עדיין לא אמרנו את המילה האחרונה...והאליפות עוד בידיים שלנו... אני מקווה שהפועל ת"א ימשיכו לשחק ככה ויסיימו את המשחק בתיקו... או שהלוואי ויפסידו...ואז לנו זה יהיה מצויין... וזהו חברים...אני הולך לקבל עדכונים בנוגע לשחקנים שלנו... נקווה שיבריאו כמה שיותר מהר... שיהיה לכולנו ערב ניפלא... שבוע טוב...ושקט... להשתמע... מקסיקני טעים...

שאלה טובה מה באמת קרה להם?

כאוהד שרוף שמבין מאד בכדורגל...וגם שייך למערכת שנקראת מכבי ת"א... אני יכול לומר לך שזה הכל...עייפות,שאננות...פציעות...ושאתה עולה למיגרש עם כל הדברים האלה ביחד זה קשה...מה גם כמו שאמרתי בערב... מאד קשה לנצח במיגרש בנתנייה אף קבוצה לא ניצחה שם העונה... ולא שזה תירוצים כי לקבוצה כמו מכבי אסור להפסיד בשום מיגרש... אבל אני מוכן להפסיד כל 5 ניצחונות...אבל אותי מטרידות כרגע הפציעות של השחקנים שלנו...שנראות די חמורות בשלב הזה... אני מקווה שהם יחלימו מהר כי אנחנו צריכים אותם מהר במיגרש... מחר אני אדע יותר ומקווה שירגישו טוב... אבל אתה יודע הכל עוד פתוח...והעונה עוד לא נגמרה...מקווה שמכבי חיפה יאבדו מחר נקודות...אני כבר לא רוצה לפתוח פה...כי גם היום עשיתי זאת במישחק של הפועל ת"א...והם ניצחו... יש עוד המון מישחקים ויהיה טוב... יאללה זזתי לישון שבוע קשה ועמוס מתחיל מחר... שיהיה לכולנו לילה טוב...ושקט... ושבוע נפלא...ומחייך... להשתמע... מקסיקני טעים...

ברק 188

New member
"לא נורא חבר ישנם צרות גדולות יותר"

שבת הבאה ע.ח. חבר???

שטויות מקסיקני גם אני מצטער בשבילך

אבל שבוע הבא בית"ר תבוא אליכם ותמשיך את הרצף של המשחקים הגרועים שלכם
אני מציע לך לשבת בבית ביום הזה חבל סתם ללכת...
שיהיה לכולם לילה טוב!!

חחח פלסר אתה יודע שזה לא יקרה...

ואתה יודע שמכבי עולה על בית"ר בכל הדרגות ...אל תמהר להספיד אותנו... מכבי תנצח אתכם בשבת השאלה היא כמה ותזכור טוב טוב את המילים שלי... ועל איזה רצף של משחקים גרועים אתה בדיוק מדבר??? הריי עד אתמול שיחקנו מצויין בכל המישחקים האחרונים... ואמרתי ואני אומר שוב אני קונה הפסד כל חמישה ניצחונות... יהיה טוב...אנחנו נמשיך לאבק עד הסוף...מה שבטוח זה שאיפה אתם בטבלה...ואיפה אנחנו...חחחחחחחחחחחח...זה מצחיק אותי שקבוצה כמו בית"ר שאיפה הייתה עד היום בכלל פתאום מנצחת פעמיים בזמן שהגולים שלה גם ככה היו בפוקס...חושבת שתוכל לנצח קבוצה כמו מכבי... למרות שהיום בכדורגל הכל אפשרי...אבל תהייה מציאותי קצת... שיהיה לך המשך יום ניפלא אח שלי...

rozgil

New member
למנהלי הפורום-אנא קראו הודעה זו!!!

שמי גיל(כמו שאתם יודעים)אני נכה צה"ל ,בן 42,רווק......סובל מסכיזופרניה אני לא רואה לנכון לתת כאן בפורום זה במה לפירסום שלא לכל חברי הפורום אני לא רואה במה לפירסום הנ"ל של "הכרויות לנכים התנדבותי"......-שבפרוש טוענים ש"ההכרויות הם רק לבעלי נכות פיזית-בלבד!!!!) אני רווק בן 42 שניסיתי מקומות בילוי ומישרדי הכרויות.....-שהם גם לנכי-נפש (ובאף מקום לא פסלו אותי בגלל שאני "נכה נפש") ובאתר הנ"ל ממש אומרים שהם לא "מתעסקים" אם נכי נפש אלה ר-ק נכים בעלי מוגבלות פיזיות בלבד לתשומת ליבכם מנהלי פורום "נכי צה"ל".....-ואני מצפה כי לא תמשיכו ב"הפצתו של אתר זה"(עד שלו יהיה שיוויון בתוכנו-הכוונה-הכרויות לכול הנכים ללא הבדל דת מין ונכי - צה"ל באשר לפציעתם)

rozgil

New member
בדיחה!!!( כאן-כדי לא לפתוח אשכול!)

נכה צה"ל מגיע לראיון עבודה.....-רשום שעובדים מ-7 בבוקר עד-2 בצהרים. לאחר שיחה קצרה הוא התקבל לעבודה........-יש לך שאלה נשאל הנכה??? אז,הוא מספר להם שהוא נכה......-אתה ניראה בסדר גמור אומר המראיין,מה הנכות שלך???-"אין לי ביצים" עונה הנכה......-אז אומרים לו שבמקום שיבוא ב-7 בבוקר , שיגיע ב- 8 בבוקר, כי מ-7 עד 8 העובדים יושבים ומגרבצים. כך מתחיל לעבוד הנכה מ-8 בבוקר עד 2 בצהרים.....-עד שיום אחד קורא לו המנהל לחדרו ואומר לו כי ממחר הוא צריך להגיעה לעבודה בשעה 7 בבוקר. מה קרה ?, שואל הנכה, ....והמנהל אומר:"קיבלנו מישהו בלי ידיים....אז צריך מישהו שיגרבץ לו מ-7 עד 8 בבוקר..."

rozgil

New member
תודה פלסטר.....

ואם תימצא לי "שידוך טוב" , לא התנגד...... בבבביייייייייי

תמיד אופטימי פלסרוש...במיוחד

למשחק הזה...ואגב הוא לא יהיה בשבת...הוא יערך ביום שני... שידור ישיר בערוץ 10...אתה מן הסתם לא תגיע לשם...אעלק אוהד אתה... אבל אני יהיה שם כמובן...ואתה יודע הריי שננצח כמעט בוודאות... מה קורה חוץ מזה אחי איפה אתה תפתח את המסינג'ר???

הפינה של תקוה מוקד היכרויות לנכים

שלום לך גיל המוקד שלנו פועל דרך אימייל פרטי שלי והעקרון בו - חיסוי הפרטים וכבוד לזולת. איננו פורטים פרטים ואיננו מנהלים שיחות דרך האינטרנט. האתר שלנו קיים והוקם רק כתיבת דואר עם טופס הרשמה. מאותו רגע הפונים נענים בחיסוי מלא אישית לאימייל שלהם. לכן כל מה שעליך לעשות הוא לרדת מן המסכים הצבוריים, ולהכנס לאתר. בימים אלו מתבצעים בו תיקונים ולכן פנה לאימייל[email protected] ונמשיך את השיחה. בברכה רות

למעלה