שבוע טוב לכולם

mikka123

New member
שבוע טוב לכולם

אז איך היה הסופ"ש??? אצלי היה די מבאס. היתה לי עבודה להכין ללימודים וכלהשבת רק למדתי... אז השבוע בפרקים החוזרים לדעתי רונה ודורון סוף סוף חוזרים - אבל כפי שידוע לנו רק לזמן קצר. כמו כן, מחר סוף סוך נוכל לראות את סופי שלנו בחזרה בכספת. אז תכתבו מה שלומכם ושיהיה שבוע כיף

SofyTofy

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כי נגמר הפסטיגל...

תודה לאל.. סופי תנוח קצת...

אפרופו סופי..עדכון....היא הייתה

בדודו טופז.היא שרה שם עם מנחות ערוץ הילדים ועם להקה אחת.ראיתם?

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif סופי צדקה שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

איזה מתוקית! אני כ"כ שמחתי עד השממים לראות אותה גם ב"כספת" וגם ב"דודו טופז" אחרי כל כך הרבה זמן שהיא נעלמה פתאום, מהעיתונים ומהטלווזיה, זה היה ממש מתנה לראות אותה שוב, בהחלט היה שווה הציפייה. הכל בגלל הפסטיגל כמובן. כן, אז היא חזרה ל"כספת" כמו שראינו היום, ואיזה מתוקה היא היתה כמו תמיד ואח"כ היא היתה ב"דודו טופז" מלאכית בקיצור. נקווה שנראה אותה עוד מלאאאאאאאא מלאאאאאאאאאאאא מלאאאאאאאאאאא לפחות אני מקווה....

למי יש תמונות לסופי מדודו טופז??

ואם יש גם ליהודההההההההההההההההההההההה ולסופפייייייייייייייייייייייייייייייייי בבקשה תשלחו כאני לא ראיתי .....

mikka123

New member
סופי אצל דודו

מישהו שם לב שבסוף הכספת ארז שאל את סופי אם היא עשתה חיסון לקראת ביקורה אצל דודו טופז??? זה היה מאוד מצחיק ההופעה אצל דודו היתה קצת מאכזבת כי כמעט לא התמקדו בסופי והשיר היה קצת משעמם

SofyTofy

New member
ראיתי אותה בשניהם!

חמודה חמודה חמודה חמודה. זה הכל. הכי הכי שבעולם. הכי הכי אחי.

למעלה