שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

עוד טיפ טיפה ויתחיל לו שבוע חדש. לא יאספו את הזבל, לא ינפיקו תעודות זהות, לא יעשו דוחות, ולא, ולא ולא. אבל מה זה חשוב? העיקר המצב רוח. לוגמת כוסית של מיץ צוף חריף
ומתכוננת לשבוע החדש. שבוע טוב ורק טוב!!!
 

חן (*_*)

New member
לא יעשו דוחות?????????????????

זה דווקא מצויין
(מנסה לראות את הטוב שבשביתה)
 
זה כזה כייף ../images/Emo3.gif

חחחחחח אני חניתי בכל מקום שרק עלה לי בראש היום! חניתי ליד עץ אהוב, ליד פח מעוך על המדרכה ממול וגם בפינה שבלול ועכשיו אני מתלבטת אם לעלות ולחנות על הגג
ואת פחי האשפה אני (לא תגלו??) פשוט ציירתי עליהם, קשרתי לכל פח בלון וגם ציירתי שפם וזקן ירוק שיהיה לפקחים אחר כך נחמד לאסוף את הכל. רק טוב!!!
 

גל ים..

New member
שבוע נפלא ומקסים לכולכם...

אז זהו לא יודעת אם נפרדת מכם או אחזור יותר מאוחר.. אבל בנתיים אוכל רק לאחל לכולכם שבוע נפלא.. גחלילית משאירה לך הודעה בתיבה.. אוהבת גל
 
גלינקהההההההההההההההההה

מחבקת חזקקקקקקקק ומחזיקה אצבעות ממתינים לך כאן בסבלנות דווקא לך ודווקא לך
שולחת לך שק של כוכבי אושר והצלחה רק טוב!!!
 
שבוע טוב גם לך גחלילית זוהרתתתתת

וגם לכולםםםםםםם שבוע טובבב. יוווווווו מה פה קורה פה? שביתההה וכולם דווקא תפסו את השימחה שלי כי גם אני שמחתי על השביתה הנוכחית על שאפשר לחנות בכל מקום אפילו ליד הבית ולא לקבל דוח.
 
יו פנינושקה חזרההההההההההההה

טרלה לה ללה להההההה יששששששששש עושה סיבוב באוויר קופצת מעל הארון, עושה סיבוב מרחף חצי שמינית מעל הגדר ונוחתת באלגנטיות על העץ איך היה??? ספרי הכל. נחת? אגרת כוחות? שמחה שחזרת רק טוב!!!
 
ואוו כמה צחקתי על האלגנטיות

בה את מטפסת על העץ. תגידי גחלילית אפשר לטבוע שם... כן כן שם בים המלח? כי אני כמעט טבעתי! מעניין למה זה אהה?
 
אמממממ נה ננה ננה מישהו צחק עלי?

מיישרת משוש, תופסת שוונג´ פזזזזזזזזזזזז נוסקת עולה לסיבוב מרשים וחיייינני מיישרת משוש שמאלי עושה סיבוב נוסף ופףףףף נוחתת באלגנטיות מרשימה בגינה. מי צוחק שם?? רק טוב!!!
 
גחליליתושש הסתתרתי לי מתחת ליודע ש

על מנת שלא תראי אותי צוחקת לי ככה בכייף. ורק יודע ש יודע ש-אני צוחקת לי. אבל כייף שהוא יודע ש צריך לתת לי גיבוי והגנה ומכסה. ואגב אמרתי לך תודה על המזוודה שהכנת לי כצידה לדרך? ובמיוחד אהבתי את הכרית הקטיפה עם נוצות האווז. ובאמת עפתי לי למחוזות קסומים רחוקים, עפתי לעולם הדממה. עולם הדממה איש יקר,למה זה עולמך כה שונה? וכיצד בעולמך אין צליל-רק דממה? השמיים ברום נושקים להרים ואנחנו כאן שנינו זרים. איש יקר, התדע חלומות יש וגם תקוות חלומות מתגשמים ותקוות מתממשות. עננים במרום נושקים להרים ואנחנו עדיין זרים. איש יקר,התדע העולם כה מוזר, איננו יודעים מה יביא המחר בעולם נלחמים זה בזה יצורים ואנחנו כאן שנינו שרים איש יקר,התדע עולמך כה עשיר אל תפסיק לקוות, לאהוב ולשיר מימיננו הרים משמאלנו הרים ואנחנו בתווך שנינו שרים. את הבנת את זה גחליליתוש לאיזה מחוזות עפתי לי?
 
פנינושקההההההה../images/Emo25.gif

אני מבינה היטב לאילו מחוזות הגעת. והדממה הזו רועמת כל כך והעצב הזה חייכני כל כך והצבעים הללו ססגוניים כל כך. עפה לי למרחקים רק טוב!!!
 
למעלה