שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

מה לדעתכם היתרונות בזוגיות

(בלי חסרונות כרגע, רק יתרונות)

קליט

New member
אחלה שאלה !

קיום רצון ה` והשראת השכינה בין בני הזוג, תיקון העולם והבאת ילדים מתוקים להשתעשע איתם, להשתעשע עם האישה - החבירה הכי טובה שלי בעולם, להכיר את העולם המרתק שלה, לראות את החיוך שלה ועוד ועוד, ולהעניק לה ברוחב לב ולראות אותה ואת כולם מרוצים ומאושרים, יש מי שמבשלת מכבסת מגהצת תופרת מתקנת מדברת מתלבשת מתאפרת מכניסה אקשן לחיים, מטטלת מנקה מניקה מבשלת אופה מטפלת בילדים ומחנכת אותם, מייעצת צוחקת (מהבדיחות שלי, ומביטה בי בעיניים מעריצות) (מפרנסת) מסדרת ומזכירה לי דברים, ומשמשת לי לחברה . הסיפוק הרב שיש לי בתור אבא גדול וחזק שיושב בראש השולחן כמו מלך ומדבר דברי תורה וחכמה ובוחן את הילדים מלאי החן כשעיניהם בורקות, ובעיקר זה שיש לי את האפשרות לתת לכולם מה שצריך, להביא פרנסה הביתה, לקרב לעודד לארגן עניינים וחויות חדשות וחויות ישנות שישנם בזוגיות שאי אפשר לספור אותם כי רבים המה, טיול משותף, ארוחה משותפת, שיחות משותפות ונלבבות על המון דברים מרתקים, לימוד משותף, הפתעות שמפתיעים איש את רעהו . . גם אם לא הכל הולך כשורה הרי שיש לך סיפוק משמעות ונחת, יש כמובן מצב אחר של חיים כמו שנאמר במקורות, גילה רינה דיצה וחדוה אהבה ואחוה ושלום ורעות שמחה טובה שלוה אושר עושר ובעיקר השלמת החסר העצב המצוקה והריק שיש בחיים שוממים ומשמימים לבד

בקצב הזה

תישאר עוד כמה שנים רווק.... נשים היום רוצות בן זוג שותף מ.ל.א בכל הפעולות שציינת לגבי שירותי האישה בבית העתידי שלך.
בחורות קולטות את הצפייה שלך,ומשאירות אותך ל.ב.ד

תהנה.

למעלה