שבוע טוב לכולם

limori22

New member
שבוע טוב לכולם

היי אני חדשה בת 31 אמא לתינוקת בת 5 חודשים ומאמינה שכמו כולם פה נלחמת במקשל ללא סוף אני מלאה בהריון עד סוף חודשת 9 שקלתי 11 קילו פחות בגלל המון בחילות ואחרי שהקטנה נולדה חזרתי למצב התקין של לאכול הכללל במיוחד בלילה או בשעות משבר שזה בערך כל יומיים עושה ספורט יורדת 3 קילו ועולה 4... יש לי בן זוג אבל הזוגיות שלנו בכלל לא משהו רוב הזמן אני עם הילדה בבית זהו פרקתי קצת אשמח להכיר עוד אנשים שיהיה שבוע קסום

יעל י

New member
שבוע טוב וברוכה הבאה...

נשמע שממש לא קל לך בהרבה חזיתות. את עובדת? זה הזמן להתחיל לטפל בעצמך ואולי גם בזוגיות. קבוצת תמיכה יכולה לעזור לך. בכל אופן לגבי הלילה אני ממליצה להכין מראש דברים טובים לא עתירי קלוריות כמו חטיף דגנים,פרי,ירק חתוך,פופקורן. במשך היום לאכול טוב ונכון וזה יעזור גם ללילה.

limori22

New member
תודה על הברכות

הליל ה לא הלך לי גמרתי גלידה שלמה של 500 גרם :(

לילית462

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני כמוך, בהריון יורדת במשקל... חוזרת מבית חולים עם תינוק בידים ועשרה ק"ג פחות... אבל תוך כחצי שנה הכל עלה בחזרה
אני מנהלת יומן אכילה שבו אני גם כותבת אם עשיתי פעילות גופנית וגם את המשקל שלי. זה עוזר לי להישאר בשליטה, אם כבר ראיתי שהיה לי יום מעולה אני לא אחרב אותו עם זלילה לילית... מה שעוד עוזר לי זה לשתות שתי כוסות מים לפני בולמוס, ולא לאכול אחרי ארוחת הערב כלום. ישר אחרי ארוחת ערב הולכת לצחצח שינים... וזהו עד הבוקר! אם אני אוכלת משהו זה מבאס אותי שוב פעם לצחצח, חוט דנטלי וכל זה... זה גם עוזר קצת בקטנה ההתעצלות הזאת של לטפל בשינים שוב.

למעלה