שבוע טוב לכולם שלישי כמה כביסות הצילו
פ פרומית1 New member 18/7/10 #3 עדיף לא לשאול העוזרת שלי גם מגהצת ובשבוע שעבר לא רצתה אמרתי לה שיהיה לה עבודה כפולה
ר רוזהלי New member 18/7/10 #4 לאתיקולה../images/Emo6.gif חייבים לגהץ? כשאני מכבסת רק בכביסה עדינה ותולה עם כל המיים כך זה לא מתקמט.
לאתיקולה../images/Emo6.gif חייבים לגהץ? כשאני מכבסת רק בכביסה עדינה ותולה עם כל המיים כך זה לא מתקמט.
א אתיקולה New member 18/7/10 #6 לרוזהלי שבוע טוב ומה שלומך? יש דברים שחיביים לגהץ כמו חולצות של הבעל הלבנות וחולצות של הילדים
ר רוזהלי New member 18/7/10 #9 אתיקולה תאספי את כל החולצות הלבנות והבהירות של הבעל והבנים תכבסי אותם ב - 30 מעלות ותתלי עם המים, לא יתקמטו.
אתיקולה תאספי את כל החולצות הלבנות והבהירות של הבעל והבנים תכבסי אותם ב - 30 מעלות ותתלי עם המים, לא יתקמטו.
י יפיופה62 New member 18/7/10 #10 בעלי מכבס לבד את החולצות שלו וברב הזמן אחרי הכביסה הוא רק תולה אותן
פ פרומית1 New member 19/7/10 #11 לי אין זמן לגהץ וכשאין חולצה מגוהצת מכניסים את החולצה ל5 דקות למייבש,להוציא את החולצה חמה והנה היא לא מקומטת
לי אין זמן לגהץ וכשאין חולצה מגוהצת מכניסים את החולצה ל5 דקות למייבש,להוציא את החולצה חמה והנה היא לא מקומטת