שבוע טוב לכולם! :)

E l f i t

New member
שבוע טוב לכולם! :)

רציתי לשאול......... אני כבר תקופת מה מתעניינת בבלט(ועברתי את גיל 20...) אני מאוד גמישה בגלל תרגול של יוגה וכו'..ובכושר מצוין.. והתחלתי לתרגל כל מיני עקרונות בלט אחרים, לבד, לאחרונה. רציתי לשאול,מאחר וכרגע, כלכלית, אין לי אפשרות להירשם לקבוצה... אילו תרגילים עושים לצורך עלייה על פוינט? ברור לי שהדבר דורש שנים של עבודה וכו'. אבל לרקדנים כאן, שיודעים לעמוד על פוינט- אשמח לקבל הנחייה של תרגול -איך לעשות זאת... ושאלה אחרת, מה הסיכויים שאם מתחילים אחרי גיל 20 בלט- יכולים להגיע להישגים מרשימים בתחום? תודה

toto41

New member
תלוי מה את רוצה....

אם את רוצה להיות פרימה בלרינה- כנראה שאחרת את הרכבת... אם את רוצה לעשות את זה בשביל הכיף- אז סבבה. לגבי עליה על הפוינט..... לוקח כמה וכמה שנים עד שעולים על הפוינט, במיוחד אם עוד לא רקדת בלט קלאסי מעולם....

1234592

New member
שלום,

אני חושבת שזה מסוכן לעלות לבד על פוינט. בתור אחת שעלתה על פוינט אחרי שש שנות ריקוד מקצועיות, והרגשתי בשלה לעלות על פוינט, גיליתי שזה הרבה יותר קשה ומסובך ממה שחשבתי. אם את מעוניינת להשקיע באמת בבלט, שיעניק לך בחזרה המון, יציבה זקופה, גמישות, חוזק בשרירים וסיבולת לב ריאה. אני ממליצה לך לחסוך כסף ולהירשם לקבוצת בוגרים, לשם אהבת המחול, ובשביל הנשמה. אני בטוחה שזאת השקעה שווה. (תעשי חיפוש פשוט בגוגל על שיעורי בלט לבוגרים וכו'). מקווה שעזרתי(;

../images/Emo45.gif

יש שיעורי בוגרים באמת מצויינים. אני מעל גיל 35 ורוקדת בלט ומתכוונת לרקוד עוד הרבה מאוד זמן. אז באמת אין גיל לריקוד.העיקר זה לעשות את מה שאוהבים.

E l f i t

New member
תשובה של אחת שאכפת לה^ תודה לך!

את מתוקה ואני מודה לך :) אני בהחלט מתכוונת להשקיע כי אני פשוט אוהבת את זה!

Sorcerer59

New member
את יכולה להגיע להישגים מרשימים כמעט בכל גיל.

השאלה היא מידת ההשקעה והרצינות שלך. ואל תרוצי עם הפוינט... :) קודם תבני לך טכניקה חזקה. אני רק אחרי 8 שנים התחלתי לעלות על פוינט - וגם, לא לבד, אלא בהדרכה. לאט ובזהירות. ואגב, התחלתי לרקוד בלט בגיל יותר מבוגר ממך (23). אז אני הוכחה חיה שאפשר....

../images/Emo45.gif

יש כיום הרבה מאוד אנשים שהתחילו לרקוד בבגרותם. אמנם אני התחלתי לרקוד בלט בצורה רצינית בנעוריי אבל כיום גם בגילי רוקדת. ומתכוונת להמשיך לרקוד כל ימי חיי. זה באמת לא קשור לגיל,אלא למה שאוהבים. וחשוב בחיים זה לעשות את מה שאוהבים וללכת בעיקבות החלומות. אז לכל מי שבגיל בוגר ורוצה לרקוד שילך להגשים את חלומו זה. בהצלחה ובהנאה!
.

למעלה