שבוע טוב לכולם!

חן ב7

New member
שבוע טוב לכולם!

הועלה פה דיון לפני כמה זמן על עלויות ההופעות של עמיר והדעות היו חלוקות.. לאלו שחושבים שזו הפרזה במחיר יש לי כמה שאלות שכנראה אתם יודעים את התשובה ואף פעם לא חיברתם את הפאזל. בואו נתחיל בזה שאנחנו לא בטוחים שעמיר גובה את המחיר הזה-כנראה המקום עושה את החישוב הפשוט שהקהל של עמיר יבוא גם אם זה קצת יותר יקר ממה שהם צריכים מצד ההגינות לקחת. בהנחה שעמיר נוקב את מחיר הכרטיס (מה שלא נראה לי) אתם באמת חושבים שלא מגיע לו? איזה אמן אחר בכל התעשייה יסכן את מעמדו ואת מקור פרנסתו בשירים כמו "לא כחול ולבן" או "ריבונו של עולם" או בשיר כמו "אני אחיך" שמופנה אגב ישירות לשמאל הרדיקאלי בארץ שמקבל תמיכה וסיוע-בלשון עדינה,מהעיתונות ומהטלויזיה בשביל להכפיש את חיילי צה"ל ובייחוד את חובשי הכיפה שבהם!? איזה אמן בארץ כותב,מלחין,מעבד/שותף בעיבוד,וגם מבצע את שיריו? איזה אמן אומר את שבליבו דווקא על במה מרכזית כשהוא מודע להשלכות שיהיו הלאה? איזה אמן יפתח לייבל עצמאי משלו (אפילו שיודע שאקו"ם זורקים לו עצמות רק בשביל שישתוק)והצליח ומצליח ב"ה לעמוד על הרגליים במינימום פרסום? איזה מוזיקאי יוציא יצירה מוזיקלית בת חצי שעה ויותר ולא יחשוב בכלל על הפן המסחרי שבזה? איזה אמן יש בו אמת שהולך איתה לאורך כל הדרך מבלי לסטות גם כשמנסים ללקק לו שיחזור ויקבל יותר פרסום ויחצ"נות? אתם בטח כבר הבנתם מה דעתי בנושא עלויות ההופעות של האיש היקר הזה! שיהיה שבוע טוב ונקווה שבעזרת ה' השמאל בארץ ישוב מסורו ובאמת נוכל לקרוא להם אחים מבלי להרהר..

מגןימני

New member
עלויות ההופעות של עמיר עלויות ששוות כל שקל

שבוע מבורך מלא ברכות ובשורות טובות לכולם:)

קסם אחד1

New member
חבל שאין עוד הופעות גדולות ובכלל הופעות...

בסיבוב האחרון -שעה של אור , הייתי ב-6 הופעות...תענוגגגגג...!!! אם היה מתאפשר מבחינת מרחק... הייתי הולך לעוד הופעות... 135 שקל להופעה זה הרבה? אני רואה את זה כ-135 ש"ח לתענוג עילאי שאין מילים לתאר מה אני מרגיש אחרי הופעה... רק חבל שבקיץ יש קיסריה פעם אחת (אולי אתבדה)..................

למעלה