שבוע טוב לכולם שיהיה לנו שבוע כיף עם בשורות טובות ומשמחות...
ב בא לבד2 New member 26/7/09 #2 שבוע טוב מהמיטה בבית.. אני מפורק לחתיכות עם שפעת ככל הנראה. הרגשה פשוט זוועתית.
פ פלפל חריףף New member 26/7/09 #3 תהיה בריא איך שפעת? שפעת זה נגיף שמגיע בחורף... בכל מקרה תהיה בריא.
ב בא לבד2 New member 26/7/09 #6 תודה איש.שפעת זה נגיף שמסתובב תמיד. ולא משנה חורף או קיץ.אני מניח שזו שפעת או איזה וירוס שהגיע משום מקום. פתאום בלילה בזמן שיושב בבר התחלתי להרגיש על הפנים חולשה.חזרתי למלון 39 חום. נזרקתי למיטה כמו מת.בבוקר רופא של המלון בדק אותי ואמר לי לטוס מהר הביתה.
תודה איש.שפעת זה נגיף שמסתובב תמיד. ולא משנה חורף או קיץ.אני מניח שזו שפעת או איזה וירוס שהגיע משום מקום. פתאום בלילה בזמן שיושב בבר התחלתי להרגיש על הפנים חולשה.חזרתי למלון 39 חום. נזרקתי למיטה כמו מת.בבוקר רופא של המלון בדק אותי ואמר לי לטוס מהר הביתה.
ב בא לבד2 New member 26/7/09 #10 תודה גבר.כן בדקתי וזו שפעת רגילה.. כל החום הזה,והקור המזגנים נכנס יוצא ושוב נכנס כנראה גרמו לזה. פעם ראשונה מחודש מאי שמאתמול שחזרתי מאילת לא הפעלתי את המזגן בבית.קר לי כל הזמן..
תודה גבר.כן בדקתי וזו שפעת רגילה.. כל החום הזה,והקור המזגנים נכנס יוצא ושוב נכנס כנראה גרמו לזה. פעם ראשונה מחודש מאי שמאתמול שחזרתי מאילת לא הפעלתי את המזגן בבית.קר לי כל הזמן..
ט טל205 New member 26/7/09 #11 איזו הרגשה מעצבנת! תשתה מיץ של פירות הדר,יש בזה ויטמין c וזה עוזר המון למערכת החיסונית.. תעשה חיים ועסקים אבל תדאג לעצמך.. תרגיש טוב.
איזו הרגשה מעצבנת! תשתה מיץ של פירות הדר,יש בזה ויטמין c וזה עוזר המון למערכת החיסונית.. תעשה חיים ועסקים אבל תדאג לעצמך.. תרגיש טוב.
ב בא לבד2 New member 26/7/09 #12 מה זה הרגשה מעצבנת שלא נדע מצרות.. יש לי מכונת מיצים בבית.ועושה לי כל הזמן מיץ תפוזים טרי. עסקים לא בראש שלי בכלל שחולה.שאחרים ידאגו לזה. תודה רבה..
מה זה הרגשה מעצבנת שלא נדע מצרות.. יש לי מכונת מיצים בבית.ועושה לי כל הזמן מיץ תפוזים טרי. עסקים לא בראש שלי בכלל שחולה.שאחרים ידאגו לזה. תודה רבה..
ש ש חף New member 26/7/09 #7 שבוע טוף נחתי המון הסופ"ש מקווה להספיק הכל השבוע יותר מדי תוכניות... שיהיה שבוע דבש!