שבוע טוב לכולם

ניקולי

New member
שבוע טוב לכולם

השבת היתה שבת נהדרת..היתה שמש..חם (אני חולה על קיץ)..רק דבר אחד עיצבן אותי השבת.. אמא שלי היקרה לי..החליטה לקנות לשני נכדיה (שבמקרה הזה הם שני ילדיי).. אפרוחים כן כן, שלושה אפרוחים..כאלו מתוקים..אבל.. מה זה מסריחים חבל"ז ממ"ז..אוףף כל הבית שלי מלא ב K.K שלהם וב - P.P שלהם..החלטתי לשטוף לקחתי דלי ומים, מקל ספונג´ה וקדימה..לעבודה..שטפתי הוזזתי החזרתי.והם ישבו להם לבנתיים בתוך הקרטון שלהם..יהודה לבנתים לקח את הילד לאיזה יום הולדת..של ילד מהגן..ואילו אני המשכתי לנקות..אחרי שסיימתי הכל..והגעתי לשירותים (למי שלא יודע בדר"כ שירותים זה הסוף)..ראיתי לפתע שלושה קטנטנים מסתכלים עליי ומציצים ציף ציף...ציף.. מה זה חטפתי קריזה...והתחלתי לרדוף אחריהם..הם רצו לסלון אח,כ רצו לחדר הילדים, אח"כ לחדר שלי..אין לי בעיה עם זה הבעיה היא..שהם חירבנו בכל מקום שהם היו בו.. (נראה לי מהפחד ברח להם..)לבסוף, הענשתי אותם, סגרתי אותם בחדר השנה שלי..וכשיהודה הגיע עם הילד הגדול אמרתי לו לא לפתוח את החדר שינה שלי כי האפרוחים בעונש.. חחחחחחחחחחחחח הייתם מאמינים? אפרוח בעונש??? אז מה מה, הם חירבנו לי בכל הבית א מה אני לא אעניש אותם??? חוץ מזה איך הם יהיו מחונכים??? בסוףףףףףף הוצאנו אותם למפרסת ומי שכבר היה אצלי בטח זוכר את המרפסת שיש לי בחוץ..זוכרים?????? אקיצר האפרוחים שם..ואני מאוד מקווה שבלילה כשהם ישנים הם לא הולכים בשינה כי אחרת הם....אופסססססס יפלו למטה.. חברים יקרים!! אסיים את דבריי באיחולים לבביים לקראת השבוע שמתחיל שבוע טוב לכולכם אוהבת אותכם ניקול*

אוך ניקול היקרה

רק המחשבה עליך רצה אחרי האפרוחים הרגה אותי
שיהיה גם לך ולבני משפחתך שבוע טוב ועוד נדבר

למעלה