שבוע טוב לכולם

skyline10

New member
שבוע טוב והחלטות נבונות לכולם

אני מבין שאני עומד בצומת דרכים מאוד חשובה בחיי, החלטות לכאן או לכאן, ונימאס לי להיתנדנד בחיים, דיברתי היום עם חבר נקי שאמר לי את כל מה שאני יודע[ למרות שאמרתי לא שזה לא נכון] קהילה הוא אמר לי,, מסכות , תפוסים, עבריינות, ואאלה אך בגיל כזה אני יתמודד בשינוי שצורך מימני החיים? אומץ? ואפילו לעבוד בחיים שלי לא עבדתי,, נו להתחיל מההתחלה, פיתאום להודות שמה שעשיתי עד היום היה בריחה מהיתמודדות בחיים,,המון עבודה יש לי ואני יתחיל באמונה בשינוי, בכלל באמון, [ לפעמים כשאנו מיתפללים, קורה דבר מדהים.....- אנו מוצאים את האמצעים, הדרכים והאנרגיות לבצע משימות שהן מעבר ליכולתינו] NA אז אני מאחל לכולם אמונה בדרך וליפני זה בעצמנו,, שבוע אוהב וטוב .

../images/Emo8.gifברוך הבא למועדון סקיי../images/Emo24.gif

להתמודד עם שינויים אתה אומר.. להאמין בעצמנו... אלוהים עד להזדהות שלי איתך. לא מתחברת אמנם לקטע של עבריינות וכאלה, אבל דפוסים בהחלט כן.. אחד מהם הוא הצורך להיות במרכז ולא משנה מה המחיר, עוד אחד הוא הצורך להרגיש נאהבת, ולו רק לכמה שעות, וגם.. כשאני יודעת עמוק בתוכי שזה לא ממש אמיתי, שאני עובדת על עצמי, והנה עכשיו הגיע זמן שאין יותר לאן לברוח מלבד פנימה.. לברר מה באמת קורה שם בתוכי, מי אני לעזעזל, ובלי סמים.. אומץ.. משהו שמאד חסר לי.. קרה לא מעט פעמים שידעתי בדיוק מה אני אמורה לעשות עם עצמי, אבל לא מצאתי את האומץ לזה.. ואני כל כך מזדהה עם מה שכתבת.. ברגע שמתחילים להאמין בעצמנו, הדברים כנראה נראים אחרת. בעיקר כאשר יש חברים מסביב, והלבד כבר לא מלווה בפחד. אז לא חשוב לי כמה דמעות יישפכו בדרך, אני יודעת שכשאגלה את עצמי באמת, אוכל להיות מאושרת באמת. והלא זה כל הסיפור, לא? להיות מאושרים על אמת.. בלי צורך ב"עזרים" או דברים חיצוניים
בהצלחה לנו.. מרימה תפילה לך, לי, לכל מי שמתחבר וזקוק לזה, שאלוהים שאוהב אותנו ימשיך לחבק ולהנחות אותנו בדרך, שנגיע בדיוק לאן שאנו צריכים, למרות וחרף הכל. שבוע טוב ידידי
אוהבים

skyline10

New member
לבוחרת../images/Emo193.gif

אנחנו יודעים בידיוק מה המחלה שלנו, ואיזו תרופה תעזור,, אנחנו הרופאים של עצמנו. שמח שאת מרגישה כמוני ומיזדהה איתי. אומץ,, לשנות את הדברים, שבוע מוצלח לנו.

skyline10

New member
חיבור לבוחרת../images/Emo140.gif

לא יודע למה... אבל אני מרגיש מחובר אליך ואכפתי מימה שעובר אליך, אה בוחרת, אך אפשר לישלוח מסר אישי? או שלא? משעמם לי ואני מתחרפן..

סקיי../images/Emo140.gif

אתה מוזמן לשלוח מסרים אישיים, רק.. לא אישיים מידי
בוקר של שבוע טוב לכולנו
אוהבים

../images/Emo23.gifשבוע טוב לכולם../images/Emo23.gif

יחסית להרגשה אתמול, היום עבר לי נחמד ורגוע.. בבוקר נפגשתי עם החברים במרכז לכוס קפה וחיבוקים חמים.. אחה"צ הבת שלי נסעה חזרה הביתה, ומאז ועד עכשיו...
קיפלתי בגדים.. סידרתי.. ניקיתי.. עייפתי לאללה, העיקר לא לחשוב על שום דבר, עם מוזיקה ברקע, ואני שצורחת איתה
עוד מעט, משהו לאכול, מקלחת שלישית היום, כי ממש חם פה, ונראה מה הלאה.. שיהיה לנו שבוע טוב, פורה ונקי. אוהבת את כולכם, ומודה על היותכם.

../images/Emo63.gif רק להיום 08 מרץ 02../images/Emo63.gif

2 במרץ הצלחה "כל צורה של הצלחה הייתה בלתי מוכרת ומפחידה." טקסט בסיסי, עמוד 14 לפני שבאנו לאנ-איי, למעטים מאתנו היה ניסיון רב עם הצלחה. כל ניסיון שעשינו להפסיק להשתמש לבד הסתיים בכישלון. התחלנו לאבד את התקווה שנמצא הקלה כלשהי מהתמכרות פעילה. התרגלנו לכישלון. ציפינו לו, קיבלנו אותו, חשבנו שהוא חלק בלתי נפרד מחיינו. כשאנו נשארים נקיים, אנו מתחילים לחוות הצלחה בחיינו. אנו מתחילים להתגאות בהישגים שלנו. אנו מתחילים לקחת סיכונים בריאים. יכול להיות שנספוג כמה מהלומות בתהליך זה, אבל גם אלו יכולות להיחשב הצלחות, אם נלמד מהן. לפעמים, כשאנו מגשימים מטרה, אנו מהססים "לטפוח לעצמנו על השכם", שמא זה יראה כמו יהירות. אבל הכוח העליון שלנו רוצה שנצליח ורוצה שנשתף את אלה שאנו אוהבים בגאווה שאנו חשים בהישגים שלנו. כשאנו משתפים אחרים באנ-איי בהצלחות שלנו לעתים קרובות, הם מתחילים להאמין, שגם הם יכולים להגשים את מטרותיהם. כשאנו מצליחים, אנו עוזרים להכין את השטח לאחרים שיבואו בעקבותינו. רק להיום: אקדיש זמן ליהנות מטעמן של הצלחותיי. אשתף בניצחונותיי "בגישה של אסירות תודה".

../images/Emo24.gifשבוע טוב לכולנו../images/Emo222.gif

שהיה לנו שבוע טוב שבוע של שמחה שבוע של נתינה שבוע של שלווה שבוע של אושר שבוע של אהבה שבוע של בריאות שבוע של יחד שבוע של סיפוק אוהב אותכם וזקוק לכם בחיים שלי שבוע טוב לכולנו

../images/Emo51.gif ו../images/Emo52.gif דודי../images/Emo12.gif

לא ראיתי שהעלית את רק להיום והעליתי אותו שוב... אז תודה על השירות וסליחה על הכפל
בפעם הבאה ידידי, רק להיום בהודעה חדשה - כותרת כי זה המקום שראוי לו, לא? בוקר של שבוע קסום. אוהבים

למעלה