שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך
שבוע טוב ומבורך פירגה יש טעות בזמן האפיה

של העוגת תפוחים סילאנית שלך, כתוב שעה ואז להוסיף 5 דקות כל פעם, אבל אפיתי אותה השבוע בכמה תנורים שונים ובכולם הספיקו לי 1/2 שעה אפיה..................... אני חושבת שצריך לתקן במתכון לא? אולי טעות הקלדה? רציתי להעיר לתשומת לב הגולשים כי אחרת העוגה נשרפת..................... והיא טעימה מאוד מאוד מאוד

pirge

New member
בקי, שבוע טוב חמודה. אין צורך לתקן.כי

כל אחד מכיר את התנור שלו ועד עכשיו כולם אפו אותה ומאד התלהלבו.כל תנור והקצב שלו. כשאני אופה אותה בתבנית עגולה הזמן מתארך עד לשעה,בתבנית שטוחה הזמן מתקצר בתבניות אינגליש קייק גם הזמן שונה. אבל חצי שעה זה נראה לי מהר מאד. בכל אופן,תודה רבה על חות הדעת. וגם עד עכשיו לא היו טענות,במידה ויהיו,אבקש להוריד את זמן האפיה מהמתכון. תו
דה

נשמתי לא באתי בטענות אלא להגיד שיכול להיות

גם חצי שעה, דרך אגב עשיתי אותה מעל 8 פעמים, ועוד אחרים עשו אותה, כל פעם בתבנית 26 וכל פעם היה 30 דקות אפיה בחום 175........... אז לא יודעת.............. רק לעדכן, לדעתי צריך לבדוק אותה אחרי 30 דקות לי יש תנור של דילונגי, והשכנה עשתה בתנור של בלרס המופרד של הבד"ץ, וחברה עשתה בתנור של סימנוס, וגיסיתי עשתה גם בדילנוגי..............אז רק לידיעה. תודה ולהתראות

pirge

New member
אוקיי. אני אבקש משושי לשנות את זמן האפיה החל

מ-30 דקות וכו'......תודה רבה על העדכון. שמחה שאת אוהבת ת'עוגה הזו. אגב, בתכנית שלי להכין אותה עם תוספת של שטרוייזל וגם בתבניות מאפינס כמנות אישיות גם עם שטרוייזל. אני מקווה להכין עוד השבוע ויהיו תמונות.

לשים עדכון שהחל מ 30 דקות עדיף לבדוק עם קיסם

אני מאוד אוהבת אותה, מה זה שטרוייזל??

pirge

New member
שטרוייזל זה פירורים ששמים בדרך כלל על עוגות

פירות. הנה דוגמא: קראמבל תפוחים קינוח חם עם גלידהו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 13:11 | 08/07/07 קינוח תפוחים ופירוריםו pirge / מתכונים ו 15:49 | 31/12/04 14:04 | 14/11/04 תפוחים מבושלים עם שטרוייזלו pirge ו ---- חצי כמות נותן מנה אישית מאת:פירגה לבשל 8 תפוחי עץ קלופים חתוכים לרבעים בסיר. להוסיף לסיר 2 כפות סילאן+רבע כוס סוכר חום+כפית קינמון+כפית מיץ לימון לבשל 20 דקות ולערבב מדי פעם. להוציא ולסדר בכלים אישיים. בלי הנוזלים. לפזר אגוזים שבורים כמה שרוצים לפירורים: 100 ג' חמאה 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח לערבב לפירורים. לאפות את הפירורים על ניר אפיה עד לצבע זהוב חומי. לקרר. לפורר שוב. את הפירורים לזרות על התפוחים החמים. לפזר מעל אגוזים קלויים גרוסים. אפשר להפוך את התפוחים החמים לצלחת הגשה יפה--- ולפזר את השטרוייזל למעלה מגישים עם כדור גלידה. תהנו.

באותו עניין- מדוע האמצע בתבנית עגולה לא נאפה

טוב? אני נאלצת לכסות ברדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות. זה קרה לי גם אתמול כשאפיתי את העוגה הכושית שלך. התנור שלי בסדר ואני אופה בטורבו, אז למה זה קורה?

אצלי לא נתקלתי בתופעה הזאת תמיד אני

מצליחה גם באמצע............מוזר. איזה תנור יש לך?

pirge

New member
גאיה,יכול להיות בחישה לא שווה.תבחשי

היטב שכל החומרים יתמזגו היטב היטב. לא מוכרת לי תופה זו.

למעלה