שבוע טוב לכולם!...

גבר שקט

New member
שבוע טוב לכולם!...

שבוע טוב לכולם, לפני כשבוע רציתי להעלות איזה רעיון בפורום לגבי פעילות שאני מעוניין לקדם לנשאים. לצערי, לא היתה לי גישה לאינטרנט - אך הערב אני מנצל את הגישה. בינתיים ראיתי שקבוצה חדשה מתארגנת, ששני זוגות חדשים הצטרפו למועדון המכובד שלנו, שהסטרייטים יותר ויותר דומיננטים (וטוב שכך!) ואולי זה המקום והזמן להעלות את הצעתי: לאור הצורך העולה וגובר לתמיכה אישית וחברתית בקרב הנשאים ולאור העובדה כי פעילויות כאלה חסרות בגלל סיבות שונות (ובלתי רלבנטיות) חשבתי ליזום סופשבוע של פעילות תמיכה (פסיכודרמה, סדנת צחוק, שיתוף אישי, סרט, מדיטציה, נגינה, בישול ועוד) לנשאים ובני/בנות זוגם. את סוף השבוע המדובר אני רואה בדמיוני במתחם צימרים בערבה או במורדות ים המלח והוא יהיה כולו בארגוננו (על ידי צוות עליו נחליט). רובנו לא מכירים אחד את השני - אך אני מאמין שניתן לארגן רשימה מסודרת ולערוך רשימת מטלות לכל אחד ואחד מאיתנו, כגון: הכנת אוכל, גיוס מתנדבים, ארגון משימות, ארגון לוגיסטי, צוות הקמה ראשוני, טרמפים והסעות וכו'. אני מעריך כי ארגון פעילות כזו יערים עלינו קשיים וניתקל בניסיונות ובביקורת אך ככל שנרבה בפעילויות כאלה כך יוקל על כולנו. בנוסף, מכיוון שארגון סופשבוע כזה לא יהיה תלוי בוועד למלחמה באיידס אלא בנו בלבד תהיינה ההוצאות כולן עלינו. אני לא יכול להעריך כרגע מחירים אך מדובר בכמה מאות שקלים (מחיר של סופ"ש רגיל בכל מלון בארץ...). אני מבקש, בבקשה בבקשה!, לא לנצל את היוזמה הזו להשמצת הוועד ולמתיחת ביקורת על פעולותיו. היוזמה הזו פרטית וכך היא מיועדת להישאר. אני מזמין את כל קוראי ההודעה הזו להגיב אם בפורום הכללי ואם בפרטי. אשמח לרעיונות ולמשוב מאת בעלי ניסיון בהפקות אירועים מסוג זה. כמו כן אשמח למתנדבים המוכנים להירתם לעזרה. בואו ניקח את חיינו בידינו ונרים משהו לעצמנו. נרים משהו למען הקהילה הגדלה שלנו, למען הנשאים החדשים המצטרפים, לסטרייטים, לנשים, לאתיופים, לבני ובנות הזוג המבולבלים, למבוגרים, לוותיקים, לעובדי הוועד. בואו נפסיק להתנצח ולצפות מאחרים שיעשו עבורנו את העבודה. נעשה בעצמנו. אנחנו מסוגלים לכך! שבוע טוב ותודה! דרור

מצטער להיות זה שמפריע אבל

ציטוט מהמודע שלך שממש מפריע לדעתי: "שני זוגות חדשים הצטרפו למועדון המכובד שלנו, שהסטרייטים יותר ויותר דומיננטים (וטוב שכך!) ואולי זה המקום והזמן להעלות את הצעתי:" בו נגיד שזה נכון וסבבה ובאמת יש יותר סטרייטים, אך למה לרשום את המילים "וטוב שכך". למה לפגוע ברגשות שלהם ? מה יש להומואיים ולסבייות שאתה מנדה אותם ? המחלה שלהם שונה משל אחרים כאן ? אולי סתם מגיע להם להיות חולים בגלל "הסטייה שלהם" ? עושה רושם מהמודעה שלך שאת כולם אתה מזכיר, סטריטיים, אתיופים, לבני ובנות הזוג המבולבלים, למבוגרים ועוד כמה, רק את המילה הומואיים לסביות אתה נימנה מלהגיד. יש לך משהו אישי נגד אותה דרך חיים שהם בחרו ללכת בו, או אולי אתה סתם מרגיש מפוחד מהם. הם הבנתי אותך לא נכון אני חוזר בי והשמח לשמוע למה היתה הכוונה שלך. בוקר טוב לכולם

להיות נשא...

אני חושב שאכן הבנת לא נכון את גבר שקט המקסים. אולי זה בכלל לא ממקומי לדבר בשמו, אבל גבר שקט הוא אחד מאותם "זוגות" (לאו דווקא חדשים) מעורבים בו אחד מבני הזוג אינו נשא.. (ושים לב שרשמתי -בני- הזוג, ולא במקרה). הסיבה להדגשה של כל השאר ולאו דווקא הפן ההומולסבי היא שעד כה קולנו נשמע היטב וברור ודווקא הסטרייטים, אתיופים וכן הלאה פחות באו לידי ביטוי. גבר שקט הוא האחרון שיחטא ב"שנאה עצמית" או בהפליה של ההומולסבים שכן הוא נמנה עם מחוזותינו...
ולנקודה אחרת- במקום לחפש מה לא טוב ולמה הנושא עלול לא להצליח, בואו נרתם לעניין ונרים אותו יחד. בוא נתמקד בחיובי ולא בשלילי. הרי גם כך אנחנו חיוביים, אז למה ללכת נגד הזרם...!?
שבוע נפלא בא עלינו! אני מרגיש... אדם חיובי

אין ספק שהנושא חשוב וטוב

. וכמו שרשמתי "הם הבנתי אותך לא נכון אני חוזר בי והשמח לשמוע למה היתה הכוונה שלך." אני השמח לתרום מה שאני יכול בשלב זה להציעה, שלצערי זה לא הרבה מתוך הארון שלי

play boy5

New member
להיות נשא החמוד אני מבקש

לא לשפוט אנשים בלי להכיר אותם מקרוב ; במקרה אתה דברת על האדם הכי מקסים והכי אנטליגנט שהכרתי כאן ; להיות נשא אולי הבנת את גבר שקל לא נכון ; היתי מציע לך ידידי היקר לחזור על ההודעה שלו שוב ; ותחשוב על כל משפט ; האם יש פגיעה נגד כל אדם אם זה היה ( שחור) או לבן ; הומו ; או סטריט ;ערבי; או יהודי ! ולא חושב שיש פגיעה נגד אף אדם כן ! בקשר למשפט שלך האחרון : =========================================================================== הם הבנתי אותך לא נכון אני חוזר בי והשמח לשמוע למה היתה הכוונה שלך. בוקר טוב לכולם =========================================================================== אולי היתי צריך לברר בצורה אחרת עם הבן אדם ואם מתברר לך כן יש בזה הפליות או כל שהוא אז הסיפור אחר ! לקרו את ההודעה בעומק יותר בבקשה שוב אתה הבנת את גבר שקט לא נכון :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: תודה עומר

pozpaz

New member
יש לי בעיה עם הניסוח שלך בהודעה..

אולי סתם מגיע להם להיות חולים בגלל "הסטייה שלהם".... אני הומו וכך נולדתי! אין זו סטיה... אם עולמך צר כל כך - הרי שבעולמי אולי הסטרייטיות הינה הסטיה בעצם? אם הינך אדם מאמין בדת ואלוהים.. הרי שהאדם נוצר בצלם אלוהים - ומתוך שכך אני מייצג פן בדמותו של אלוהים בדיוק כמו שאתה מייצג פן אחר. העברתי את הנקודה?

אמממ אוקי יש מצב שלא הבנתי

אני חוזר בי סליחה, וגם אני הומו ואולי בגלל זה לקחתי את זה קצת קשה מידי. בגלל שלא היה רשום כלום עלינו ההומולסביות.

pozpaz

New member
תחשוב על זה רגע...

הומו שמתנסח בצורה כזאת של "הומואים זו סטיה" .. אז אצל מי הבעיה? הסטרייטים או ההומואים?

גבר שקט

New member
בואו נמשיך...

הי להיות נשא, יכול להיות שהתנסחתי לא מספיק ברור. החברים הטובים שהעירו על כך מכירים אותי ולהם זה היה ברור. יכול להיות שלאחרים הניסוח לא היה מספיק ממוקד. אין בי שום אפליה לשום אדם בשום צורה. שמחתי על כך שהסטרייטים (שאיני חלק מהם) זוקפים יותר את הראש ומציגים את חייהם יותר מאשר מבעבר. הנשאות לא פוסחת על אף מגזר. אני שמח שיותר ויותר מגזרים מרגישים מספיק בנוח בשביל לדבר על הנגיף עם אנשים שאינם מזוהים עם "מגזר הבית" שלהם. אתה לא צריך להתנצל. זה בסדר. סתם אי הבנה קטנה. אשמח לקבל מסרים בפרטי מאנשים שמוכנים להצטרף ולסייע בהגשמת היוזמה. הצטרף כבר "תותח" אחד. חסרים עוד שלושים... חשוב לי להבהיר: היוזמה היא שלנו ועבורנו. אני מסיר את דעתי והאגו שלי מהענין ומעוניין לגבש תוכנית במשותף עם נשאים נוספים כדי להרחיב את מגוון הפעילויות שתהיינה בארוע זה. להשתמע, דרור

replay4me

New member
חברים לא לשכוח את עניין המפגש לסופ"ש

הרתמו לרעיון והביעו את דעתכם . הצביעו בהקלדות ואמרו מי מכם מוכן להשתתף . ומי מוכן לעזור באירגון . בכדי להמשיך את הרעיון אנחנו צריכים לדעת כמה מצטרפים .. עוררו עניין אצל כל מי שאתם מדברים ומכירים . שלכם

למעלה