שבוע טוב לכולם!!!

רוני13

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

השבת הראשונה בהתנחלות!!! חחח...כן,נוית קוראים ליישוב "נווה צוף" או "חלמיש" תלוי את מי את שואלת.

האילתי 5

New member
שבוע טוב.

נווה צוף זה ליד מכינת אלישע.. שכניראה אני יהיה שם שנה הבאה.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifההה!!

סבא וסבתא של חברה שלי גרים שם! :)

רוני13

New member
חחחח.........../images/Emo54.gif

זה כזה מצחיק שפתאום לעולם אכפת מהעולם! כולם נהיו מבינים גדולים בשמירה על איכות הסביבה...פתאום כולם מקפידים...אוי זאת צביעות! לא בא לי להדפיס על שני הצדדים בדף,בא לי לקחת פוווללל שקיות מהסופר ואני אוהב לנסוע על מכונית שצורכת דלק כל ימות השבוע חוץ משבת(למרות שלא אכפת לי לעבור למכונית על חשמל-אז קדימה שהעולם ידאג לנו לאחת כזאת). מה שכן באמת מציק לי שהעולם מתחמם ויכול להיות שאני באמת אשנה הרגלים במשך הזמן אבל שהעולם לא יישחק אותה "בריא לסביבה" כשהוא לא באמת. שיהיה לכולנו שבוע טוב

וחבל שלא בא לך לעשות את כל אלה :)

הרבה פעמים אנחנו פשוט שוכחים את החשיבות של כל הדברים האלה שנראים כ"כ קטנים אבל וואלה, תראה כמה הם משמעותיים לעולם שלנו... אחרי הכל, אנחנו חיים פה ואם לא נשמור על העולם, מי ישמור עליו? אני יודעת שזה קלישאתי לאללה, אבל זו האמת... חוצמזה, שתנסה פעם לא לקחת מיליון שקיות בסופר- באמת שזה כיף.. אני עושה את זה כבר כמה זמן ומצחיק ככל שזה נשמע- אני מרגישה מועילה
. אפילו אם זה בדבר כל כך קטנטן- אז תאר לך שכוווולם יעשו ככה. לא כיף?

רוני13

New member
תכלס...לא אכפת לי!

פשוט מעצבן אותי העניין של הצביעות,כל אחד משחק אותה זה מרגיז.

HoDoSh 16

New member
שבוע טוב! ../images/Emo8.gif

שבוע טוב לכולם!! :) נקווה שהשבוע הזה יהיה יותר מנוצל מהשבוע הזה שהיה...3 ימים רצופים בבית..=\ הכל בגלל הבגרות בארץ!

שבוע טוב!

איזה כיף היה! למרות שהיה חם... ישנו במרפסת... הטרמים חזור היו מגניבים!
מחר מתכונת מתמטיקה... יום חמישי בגרות מועד ב' מתמטיקה!! שבוע מצוין!!!!!!!! :)

למעלה