שבוע טוב לכולםםם

שבוע טוב לכולםםם

מקווה שנהנתם מיום שבת חמים אני עפתי לי למרחקים ואספתי המון מיץ צוף מקווה שגם בלילה יהיו שמיים ללא עננים ואוכל לקטוף כמה כוכבים שיהיה לכולם שבוע טוב שקט ונעים רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
שבוע טוב גחליליתוש../images/Emo140.gif אופו כולם?

לאן נעלמו? אולי נעשה מסדר נוכחות?
כל החברות/ים מתבקשים להגיע מיד לפורום !!!!! מה זו ההעדרות הזו? תרשמי להם בבקשה חיסור ביומן ואני דורשת גם הורדה בציון !!!!!!!

papasmurf

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא להוריד לי ציון
גחלילית דיר-באלאק.... תמונה להרגיע כמה אנשים מהמלחמה הנוראית... גם בהתקפת אב"כ ממשוכת ניתן להמשיך בשגרת החיים... מביע נוכחות סמלית בלבד... אני בין ארגז לארגז... עוד מעט גם המקלדת תכנס לקופסא ואני אהיה מנותק לי לכמה ימים. אלוהים איך אשרוד...? מאחל לכולם שבוע נעים וקליל... מי שרוצה לבוא לעזור ב-MOVING - מוזמן!!!! יאללה ביי!!!!

אתה צודק פפה !

אני הראשון שנענה לקריאתך ובא לעזור לך בהעברת הדירה. אבל קודם כל תוריד את הכלי הגדול הזה שהלבשת לבחורה היפה. ומעניין איך אתה שרדת עם דבר כזה..... אם תענה לי בכנות,אני בכנות אבוא לעזור לך.

אהלן פפה

לא,אני לא רוצה לדעת כבר ידעתי מספיק. אם תרצה אוכל ליידע אותך גם...... אני

שבוע טוב לכולם !

גם אני נהניתי היום מהשמש,ואף הוצאתי את החוטיני שלי מקופסת הגפרורים,כדי שגם הוא יתבשם מניחוח הקרניים שכה חסרו להם השנה. ובואו נאחל היום בהצלחה לנבחרת ישראל בכדורגל במשחקה היום בקפריסין. אל אל ישראל!

הגעתי../images/Emo24.gif כתינוק בן יומו..הגעתי|

שבוע טוב לכולםםם גם אני הגעתי להתפקד במסדר הנוכחות. ולא יצאתי לאף מקום. מאחלת שבוע טוב לכולםםם
כתינוק בן יומו. אדדה אליך כתינוק בן יומו אכרוך זרועותיי סביב מותניך, אצמיד שפתותי היוקדות... אל שפתותיך- אחוש רוגע וביטחון. אמלא החלל היתום בלעדי לא אתן לרגשותיך להתנפץ לא אשאירך בדד בים הרגשות אגשים את שליבך חפץ. המלאכים לא בוכים החמה מחייכת אליך- מחממת כל נים בתוך החדרים לא אנטוש אותך לרגע בחבל טבורי מחוברת אליך.

חן (*_*)

New member
יפה מאוד, ומה עם השאר?????

צאו בבקשה לחפש את כל הנעדרים, אפילו לשומרי השבת נגמרו התירוצים, מה עם שרון? אופה? רותי ירושלמית. יודע ש... וגם החדשים בחבורה מוזמנים להתייצבות חובה
2...3... זוזזזזזזזזזזז......... (אם אני כאן לפני מבחן ענק מחר, אין לאף אחד תירוץ להיעדר.)

אופה3

New member
שבוע טוב גם אני כאן, לא להוריד ציון

אז השבת הזאת התפנקתי לי במיטה עד השעה 111111111111, בגלל בעלולי שלא העיר אותי, יצאתי קצת לשמש, ואת רוב היום ביליתי על הספה, ובעוד משהו עם הבעל
, ועכשיו באתי לראות מה שלום כולכם, אז שיהיה שבוע טוב לכולכםםםםםםםםםם האופה

גחלולה!

מזה עפתי למרחקים? רוצים תיאור מפורט איפה היית,מה בדיוק עשית לאן נסעת,איפה אכלת,מה ראית,ובעיקר,אם לא שעמם לך ככה לבד......

לילה טוב אנשים../images/Emo29.gif

הסתיימה לה השבת אוףףףףף דווקא היה מתאים לי שהיא תמשך עוד יום אחד לפחות הרבה טיולים הרבה שמש הרבה שיחות מעניינות הרבה חמימות ושלווה והנה מתחיל לו שבוע חדש. מקווה שיהיה לכם שבוע פורה. בהצלחה חנילה במבחן בהצלחה אופינקה עם הדיאטה בהצלחה דרדסבאלהההה עם המעבר בהצלחה קוננילה עם החוטיני בהצלחה שרונינקה בצפון הרחוק בהצלחה פנינושקה בעבודה והשיר שלך מרגש בהצלחה יודעלההה עם אתה יודע מי בהצלחה לדנילה עם העתון בהצלחה לרותינקה הירושלמית ולכל מי שלא ציינתי את שמו שולחת לכם שקית של כוכבי אושר לשבוע החדש רק טוב!!!

גחלולה,תודה לך,אבל עדיין לא

קבלנו דיווח מדוייק היכן טיילת,ומה אכלת ומה שתית,ומה ראית,ועם מי....... יאללה מהר,לשפוך הכל פה. שגם לך יהיה שבוע ניפלא.

למעלה