שבוע טוב לכולכם :)

@tagel

New member
שבוע טוב לכולכם :)

מקווה שעברה עליכם שבת מקסימה...לא כמו אצלי...שבת קרירה, לבד...אפילו סיגריות אין לי...האמת, שהיה איזשהו חלק בשבת, בין שתיים לחמש לפנות בוקר, ישבתי לשוחח עם אדם שיחת חולין, שיחה שהפכה למעמיקה ותכליתית מהר מאוד. למדתי להעריך דברים מחדש, למדתי קצת על העולם, יותר על אלוהים, פחות על עצמי ויותר על בני אדם. משהו בשיחה הזו גרם לי להעריך את החברה התרבותית שלנו על פי סולם ציונים שונה... שלוש שעות של שיחה עם אדם זר לי, ולמדתי ממנו כל כך הרבה... מה שמצחיק זה, שרציתי סתם לקשקש כדי לחייך, אחרי הכל ישבתי ובכיתי בערך מיום שישי בבוקר...ופתאום אחרי יום של בכי הוא בא ומעביר לי את הרוע לא בבדיחות אלא בסיפורים עצובים על החיים, על אנשים... ברכתי את הקדוש ברוך הוא שאין לי צרות יותר גרועות. ``צרת רבים - נחמת יחיד`` שבוע טוב לכם אוהבת, תגל

lightspd

New member
שבת שלום לכולם (עברה)

מקווה שעברה עליכם שבת טובה ומקסימה. אצלי השבת לא היתה משהו בכלל - שבת קרירה , לבד , חברים לא חזרו מהצבא והיה מאוד מבאס ואף מעציב. ישבתי קצת ביום שישי עם חבר שלי (שכן שלי) באינטרנט כדי למצוא לו איזה דייט אבל מזה יבש - אפילו צפרדע לא היתה. אצלי כרגיל המצב בקנטים מבחינת קשרים ואהבות ומה לעשות חוזרים לצבא היום ואני לא חושב שהמצב ישתנה עד שאני אחזור פעם הבאה הביתה. מקווה שיש עוד אנשים בעולם שיכולים להזדהות איתי בכל זאת אני מרגיש טוב ומרוצה מהמשפחה וזה מה שחשוב בחיים שבוע טוב לכולם! אוהב, עומרי.

למעלה