שבוע טוב לכולכם!

חישכיש1

New member
שבוע טוב לכולכם!

תמליצו לי על 4 שירים יפים של קין, אני מכיר את somewhere omly we know ואת thin hair

רק את אלה אתה מכיר? ../images/Emo2.gif

וזה THIN AIR, ד"א
ובכן, שירים טובים- הנה כמה מהבי-סיידים: Fly to me, Something in me was dying, Snowed under, Untitled 2 ובוא נגיד שזהו בינתיים
ומהאלבומים.. פשוט שמע את כולם

dans girl

New member
../images/Emo185.gifThin hair זה על משקל "בצורת מיטה"?../images/Emo6.gif ואין לי אותו! וגם לא את הטלפון שלך (פרנקי שלי מת../images/Emo10.gif. זוכרת שבמפגש הוא גסס? אז איזה 4 ימים אחרי זה הוא כבר מת לגמרי../images/Emo10.gif). תשלחי לי את שניהם באריזת מתנה../images/Emo9.gif?

NothingInMyWay

New member
יש הרבה.

Everybody’s Changing,A Bad Dream,She Has No Time,The Frog Prince וכמובן השירים שאלה שמעליי כתבו.

כמובן שאתה חייב להוריד את כל השירים שלה

או פשוט תבקש מחגי שיצרוב לך את השירים :) אבל הנה המומלצים שלי: She Has No Time, Atlantic, Hamburg Song, The Happy Soldier, Sunshine..

חישכיש1

New member
הורדתי חלק וממש אהבתי!

אהבתי את : crystal ball thin air somewhere only we know bedshaped לא אהבתי את: nothing in my way (למי שזה הניק שלו- זה לא אישי!!) everybody's changing אני מקווה שלא שכחתי משהו!! ד"א השמעתי את bedshaped למשהי חביבה ביותר והיא גם התלהבה!!

חישכיש1

New member
בעקרון אני מקבל את ההמלצה

אבל גם אתמול שדיברתי עם חגי וגם בכלל אמרתי לו שאם אני אוהב להקה לרוב אני מעדיף לשמוע כמה שירים טובים שלה ולא את הכל (זה בא בתגובה לזה שהוא אמר שככה כולם מתחילים שזה בא בתגובה לזה שאמרתי שאני מכיר את somewhere only we know)... ככה זה עם כל מיני להקות: keane iron maiden deep purple the beatles יונתן רזאל אהוד הבנאי nightwish יוצא דופן זה להקת dream theater שבאמת שמעתי כמעט את כל השירים שלהם!! אז גם עם קין אני מעדיף להשאר בקטן וטוב

חישכיש1

New member
יש אצלי 3 שלבים באהבת שיר:

אני יכול לאהוב אותו מיד בפעם הראשונה ואז אני אמשיך לאהוב אותו אני יכול לאהוב אותו אחרי פעמיים ששמעתי אותו ואז אני גם אמשיך לאהוב אותו אני יכול לאהוב אותו אחרי שלשה השמעות ואז אני אמשיך לאהוב אותו יותר מאשר את ההוא שאהבתי אחרי 2 השמעות אם שלוש פעמים שמעתי שיר ואני עדיין לא אוהב אותו אני כבר לא יאהב אותו! ככה זה EC וככה היה עם GH ועם VB וUY ואפילו עם EDT וEDHR

לא ניסית את ההמלצות שלי! ../images/Emo2.gif

ידעתי שכולם יתנו שירים מהאלבומים, אז נתתי בי-סיידים... למה אותם אתה לא מוריד?!

חישכיש1

New member
השיר שאני הכי אוהב בעולם נתון לדיון

אבל בעקרון זה משהו בין lake of tears ל dream theater- another day בגזרת קין הייתי אומר שמדובר בbedshaped אני אנסה את הביסיידים ואחווה את דעתי בלי נדר!

CrazyPenguin

New member
Bedshaped../images/Emo47.gif!!!!../images/Emo191.gif|פינגווין|

באדשייפד אהובי! וזה מזכיר לי!!!!!!!! עדיין יש לי את המדבקה של "יש לי זבוב" על הארון XDD זה ממש משעשע

למעלה