שבוע טוב לכוווולם

שבוע טוב לכוווולם

מקווה שהצמים, עבר עליהם צום קל. הנה מתחיל לו שבוע חדש קצר לשמחת כולנו, מקווה שכולם התחילו להכין את הסוכה, המלאכה מרובה יש להכין הרבה קישוטים
שיהיה שבוע קל ונעים שנתחיל את השנה הזו ברגל משוש או כנף ימין
נקווה שיהיו רק מעשים טובים במחוזותינו ונרווה נחת ושקט סביבנו
רק טוב!!!

ברק 188

New member
שבוע טוב לך גחלולה ולפורום

הצום היה קל שבקלים מזה שנים מזג האוויר היה בעדנו הפעם כן היום תוקעים במסורת יתד ראשון לסוכה אני ה * שלי בונה סוכה שלום שבוע טוב

צילוש43

New member
שבוע טוב זוהרת, ברקי ולכולם../images/Emo24.gif

עוד שלושה ימים ושוב חג שיבוא לנו לטובה
"קח פטיש, קח מסמר"..
והינה לכם סוכה לתפארת..
וטוב טוב טוב לי על הלב
המשך נעים

itaf10

New member
שבוע טוב, שנה טובה לכל עם ישראל

תם צום יום הכיפורים, ועימה מתחילה שנה חדשה. בריאה שמחה ומאושרת.

צילוש... אם הייתי יכולה להזמין... את החגים...

הייתי מבקשת מהם להגיע בעיקר בימי שישי שבת... יותר מידי חופשים... ילדים יוצאים מאיפוס... ולפעמים גם ההורים... רק לפני 10 ימים הגיע אלינו השכן החבדני"ק עם בגדים לבנים וביקש לתקוע בשופר אצלי בבית... וניסיתי בכל מאודי למשוך קצת זמן... עוד שתי דקות ... לטובת שנת הצהריים של השכנים ... לא יכולתי לעצור את זה... וב- 4 על השעון בדיוק זה קרה ... כל הבנין הזדקף משנתו בבת אחת לשמע תקיעה, שברים ותרועה לא ממש לא ממש בסדר הזה... אבל בסידרה יפה מאד... רק שעל זה - לא ממש ביקשתי סליחה מהשכנים.

ברק 188

New member
בוקר טוב פורום במיוחד לחללית האם

הפתעה לראותך ...הפתעה שמחה במיוחד לקראת אוקטבר המשותף לנו מה חדש ושלום תאומיך ומזה זאת השעה הזאת של כתיבה באמצע הלילה חה...חה שופר אצלך בבית השנה הבאה יבוא אליך השכן עם תרנגול כפרות להשת'100

אכן, אוקטובר המשותף. ואיכשהו תמיד כייף...

למאזנאיים... כשיש עוד הרבה חוגגים בסביבה... הבילעדיות לא ממש קוסמת לנו. השיתוף כן... כך מרגיש לי הכי נכון. מאמינה שאצל הרבה מאזנאים זה כך. תודה, עך על הברוכה הבאה... המרגש שלכם... הבא אלי מכל כך הרבה רבדים טובים ואנושיים, חמים ואוהבים, מוכרים וקרובים, רחוקים ומתגעגעים. ורק שתדעו לכם שנראה לי... שבסוף אתם תנצחו את הכל... את הפייסבוק, את הטרז'ר, הפארם וויל, העייפות... חיפוש הדירות הקצת מתחיל להתיש... אם זה ההיצע המגוחך של בעלי הבתים באזור... (ולא אמרתי אייזה ). אבל מבעד לעיניים שרוצות כל כך לפגוש עכשיו שר אחר או שניים לענייני חלומות... אני שומעת את ילדיי יום ההולדת שלי. שמרגישים נפלא היום. ומספרים בהתלהבות שזה היום הכי מאושר שהיה להם... ולא רק בגלל העוגות... וכן בגלל 2 רולרבליידסים 2 קורקינטים... 2 קסדות אחת צהובה ואחת אדומה... ואני עוצרת פה...
ואין יותר מזה שהילד שלך אומר לך "אמא, את מלכה " רק בגלל כל מה שאיפשרת להם להרגיש היום. עם הרבה פירגון, הרבה אהבה, הרבה מאמץ שיהיה להם טוב... גם אם ישנתי רק שעה וחצי הלילה... בשביל להעמיק בהם ולהעניק להם את ההרגשה הכל כך בסיסית והכי מושרשת ובטוחה שיקחו אותה איתם לחיים, לעצמם, לתחושותיהם, להצלחותיהם, לאחריות שלהם להיות מאושרים ושמחים. ושזה גם ובעיקר בידיים שלהם. וכייף לי לראות אתכם, כל אחת ואחד מכם. אתכם ואת הכתבים האישיים היחודיים לכם כל כך, כמו חותם אחד בעולם. והוא רק שלכם. הכתב, בחירת המילים, מפלס החדווה, כמו ארץ מוכרת ששביליה רבים, חדשים, מוכרים וגם מפתיעים. ולגבי השופר... מודה לו על ההתחשבות ועל שבחר להשתמש בקרן השופר המסולסל ולו לנסר את קרבינו... עם השופר השני שהביא איתו. חחח... ותרנגולות לכפרות... ממש שלא יעשו זאת מול עיניי... עוצרת להתאוששות קפה... גם כך אין רגע דל... עד שאמצא למגורים את הבית הכי קרוב שאפשר בשבילם... לבית הספר... אפרופו ניווט ו"חורים שחורים" ... כך קראתי בעתיד ... (חללית או לא?) ניווט? כן. ואחרי שאמצא... ילדיי יוכלו ללכת לבד לביתם... לדבר וראות את אמא בסקייפ ולדעת... מה היא עושה בעבודה. עוד ניווט, מישהו? כי יש לזה המשך... המשך אחראי ובוגר...

alondli

New member
גמר חתימה טובה..ואצלי זה ממש מילולי..../images/Emo8.gif

כי כבר החתמתי לפני שעה כרטיס בעבודה..
לאחר יום נינוח ושלוו בבית, בדממה הנעימה הזו סביב..
לדברי הצום ..אני לא יכול לחוות דעה, לא השתמשנו בשרותיו הטובים..

ששש... בשקט בשקט... באה להציץ, לראות, להנות..

וכמו בכל שנה בצאת כיפור, יש לכל משפחה ומשפחה את הנוהג שלה, והסדר שלה והמאכלים שלה... וכל אחד כמעט נשבע שהארוחת סוף הצום שלהם הכי טובה, הכי נכונה והכי ובריאה שיכולה להיות. יש מי ששותה מיד מים, קפה ומאפה מתוק ומחכה חצי שעה לארוחה הנכספת... ויש מי שפוצח מיד במנה בשרית עשירה עם כל התוספות. ולילדים זה לא ממש משנה מה אוכלים בהתחלת הסוף ... הם רוצים את עוגת השוקולד שלהם מחר לבית הספר... (לא צ'ופר של קבע...) רק יום הולדת. ואיכשהו פתאום... ממש לא מצליחה להבין את משרד החינוך... שדוחס לכל כיתה 35 תלמידים. בלי לחשוב בכלל... על אימהות לתאומים שצריכות לפעמים בלילה אחד להכין עוגות שוקולד ריחניות שיספיקו ל- 70 ילדים המשתוקקים בידיים רועדות לעוגה הכושית. עוגה כמו של אמא, טעם של בית. אז הראשונה בתנור... בחרתי את העוגה הכי מהירה וטעימה שיש. ואולי בין הראשונה לשניה... אספיק להכין 70 שאלות טריוויה? לחתן וכלת יום ההולדת... אמרתי כבר שהלילה עוד צעיר? בכל אופן שנה טובה ומתוקה לכולנו. וחתימה טובה בספר הספרים. התנור צלצל

גחליליתוש... עכשיו כשהעוגה השניה בתנור...

אני יכולה להגיד לך מה אני חושבת על היתד הראשון לסוכה... שאיזה כייף שכמה משפחות מחליטות להתאגד ביחד ולהקים סוכה משותפת... ואיזה כייף שתפקידי הוא לא ממש היתד או שליפת מסמר 10 לקורות העץ... אלא רק להכין חומרים לקישוטים לכל ילדי ה"מועדון" שהילדה שלי הקימה בשתי ידיה. קטנה קטנה אבל מצאה פינה בין העצים . ותוך כמה ימים... היו שם ספה, כיסאות שולחן מאולתר למסיבות ימי שישי וקבלת שבת, בלונים ועוד. חחח. ועכשיו להורים אין ברירה... אלא לשתף פעולה לטובת הקטנים האהובים כל כך.

alondli

New member
חללית יקרה..שמח שהגעת אלינו מה deep space

להשמיע קול..
..
זה יכול להיות כמו ה"ספוטניק" הראשון של הרוסים..עשה סיבוב, השמיע כמה ביפים..וזהו. אני מקווה שאצלך זה כמו החלליות המשוכללות הללו של המחר שסוחבות איתן במהירות האור את כול הבית, אפילו את כול השכונה...
..משכונה לשוכנה..
ובאות לבקר מפעם לפעם, ולא רק פעם, "בחגים"..
מה שלא יהיה..תבורכי
, מקווה שהמעופף מתנהל במסלול..בערך מסודר, ושאת לא רק יושבת בכיסא הנהג ואיש האחזקה אלא גם בכיסא הנווט..
בדרך הפתלתלה המתמשכת בין כוכבים יפים, מטאוריטים שובבים ו..סתם חורים שחורים שהם..ממש שחורים, עדיף שלא נדע ..
..אני יודע, פנית לגחלילית, אבל הרשתי לעצמי, כדרכי..

אלונדי, כנראה הכי נכון לקרוא את הדברים הללו..

מאדם שכבר כמה שנים מנווט את מיקה בנחישות ואחריות. תודה על הפנסים בשבילים המוארים... וגם על אלה שלא... ושלא נראה אותם יותר... ואיכשהו... אחרי על המטאוריטים השובבים והדרך הפתלתלה יש מזור במילים וכח בהגיון שמרגיע את התנהלות החיים.

ניקו 45

New member
אם החלליות???../images/Emo12.gifהייתי או חלמתי חלום???../images/Emo24.gif

צובט עצמי להיווכח באם מציאות זו או דמיון שנפל עלי . שיווווווווווווווווו שיווווווווווווווווווווו מקווה שאין זה כניסה חד פעמית ויציאה ממושכת . געגתי אלייך אם ה"חייזרים"

ניקו 45

New member
אבקש לאתגר אותך 188 ואף את שרל'ה../images/Emo219.gif

פעם היה לי שיר שפשוט התאדה ואינני מצליח להשיגו : שר אותו אחד בשם טוני אדמו ושם השיר : קפה חצות (לא של סמוקי ולא של הנשרים ) שיר יפה במקצב הבוסה נובה שכזה כמדומני ... אהההה ? אשמח באם תשיגו לי אותו בבקשה : tony adamo Midnight Café

ניקו 45

New member
נו קדימה איטףף../images/Emo6.gifאעשה לך העברה בנקאית

שם גם אני הייתי ...

ברק 188

New member
אולי נוותר בינתיים על...

tony adamo Midnight Café ונסתפק הישר מהמערב הפרוע שלאחר יום כיפור בסתם איזה... Titoli אה...מה אתה אומר ניק'או ?

למעלה