שבוע טוב כורדיות וכורדים !!!

hemiitz

New member
gelek supas xuşka delal =

תודה רבה אחות יקרה tu çawani xuşka ez hêvîdar im hemû baş e=מה שלומך אחותנו,אני מקווה שהכול בסדר
שעור קטן בכרמנג'ית שבוע מקסים שיהיה לך

../images/Emo160.gifדיל לאירביל: היעד התיירותי הבא באסיה

כפרים ציוריים, נופים מדהימים, דליים של שמפניה וריזוטו בזעפרן. עיראק שוקעת, אבל כורדיסטן פורחת. דיווח מהשטח עם כוס יין איכותי כורדיסטאן - במקום ה-20 ברשימת "20 הטיולים הטובים ביותר לשנת 2011" של הנשיונל ג' יאוגרפיק.
חופשה נעימה - כי מגיע לכם את הטוב ביותר !!!

hemiitz

New member
בוקר טוב לכולם,דיל מתאים מאוד

מתכונן להיות שם בחודשים הקרובים,כמובן תקבלו תמונות ואולי סירטונים מכורדיסתאן,החלום שלי יצא כבר לדרך,אם לא יהיו שינויים אני אהיה שם בעוד מס' חודשים

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא פשוט להיות שם,אל נשכח זו ארץ אוייב בהגדרה, יש שם הרבה שונאי ישראל,אם אן שם איש קשר שאפשר לבטוח בו ב-100% אני ממליץ לוותר על החלום הזה,מה עוד שאן את השפה תמיד נהיה שם בולטים,וזה מצב של סיכון. בקיצור אני חייב להגיע לשם,אבל לא ממליץ לאף אחד להגיע לשם!!!! אלה אם יהיו בעתיד יחסים רשמיים עם השילטונות שם ופה ,אז יש על מה לדבר,כרגע זה סיכון להגיע לשם

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif חימי, אבל לי הבטחת מקום במזוודה

אני מקווה שלא שכחת, אני קטנה לא יראו אותי

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

בתיה אן בעיה,אולי נפתח שם מסעדה כורדית עם הכישורים שלך בבישול אן ספק שנצליח שם

hemiitz

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

hemiitz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo160.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה