שבוע טוב :) יש לי 2 שא'

dromi3

New member
שבוע טוב :) יש לי 2 שא'

צנזורה, אני רוצה להכין סרט אבל רוצה שחלק מהסרט דקה או 2 או יותר, לא יהיו כלולים (או ע"י טשטוש או ע"י הסרה) איך אני עושה את זה? פילטר מסויים? שא' 2 יש לחבר קובץ BIB ששוקל כמעט ג'יגה שלם אפשרי לצרוב אותו בדיסק של 900 מגה? ואם כן צריך לשנות הגדרות בנירו או שנירו יקבל ויכיר לבד? תודה :)

kkdd

New member
כל התשובות

כדי לחתוך קטע צריך לדעת באיזה פורמט הסרט אם הוא AVI כלומר DIVX/XVID אז גש למאמרים קטגורית VIRTUAL יש שם חיתוך אם הוא MPEG אז מאמרים קטגורית VCD במאמר של NCODER זה מוסבר. יש הרבה אופציות בקשר לקובץ BIN של החבר, השאלה האם זה סרט או סוג אחר? אם זה סרט אז הייכן אתם רוצים לצפות בו בסופו של דבר? ב DVD שבסלון או במחשב?

dromi3

New member
תגובה

לחתוך אני יודע אבל זה הרבה עבודה לחתוך ואז לחבר מחדש אם הקטע שאני רוצה להוריד הוא באמצע סרט נגיד... ובנוגע לקובץ הBIN זה סרט VCD או SVCD שאין לי מושג איך הכניסו שם 95 דק' הסיפור כזה: הביאו לחבר שלי את דיסק 1 עם סרט בו 95 דק',לצפייה בדיוידי הוא הספיק להעתיק אותו למחשב בפורמט BIN ואז נשבר הדיסק המקורי והוא רוצה לצרוב מחדש עם הBIN רק שזה מגיע כמעט לג'יגה וזה לא נכנס אפילו בדיסק של 900 אז אולי הוא עשה משהו לא טוב,הדיסק אולי... או שצריך לשנות בנירו משהו?

kkdd

New member
כל התשובות פעם שניה ../images/Emo8.gif

לחתוך זה לא הרבה עבודה, ואתה מחליט מתי לחתוך, אני בדר"כ חותך בין שני סצנות ולא באמצע דיבור, אני פשוט מנגן את הסרט בתוכנה (או במדיה פלייר) ורואה את הדקה המדוייקת שאני רוצה שיחתך, והולך בתוכנה שחותכת לדקה הזו וחותך. השתדלנו לרשום מאמרים מאוד ברורים... יכול להיות שהדיסק שהוא קיבל היה מדיה DVD? יש מצב שעשו לדיסק OVERBURN אתה יכול לנסות לבחור את ה CUE של הקובץ BIN ואז לצרוב......

dromi3

New member
המשך תגובה

כן אבל אתה מחבר כל פעם מחדש? כאילו אם יש סרט של 90 דקות, ואתה מוריד את הדקה ה-40 זה מתחלק ל2 ואז יש צורך לחבר את 2 החלקים שנוצרו נכון? וזה לא היה דיסק דיוידי, עד כמה שאני יודע כי הוא העתיק אותו בכונן של המחשב שלו שזה לא כונן דיוידי בנוגע לOVERBURN אפילו אם עשו אז אני שואל האם צריך לשנות משהו בנירו? נראה לי שהגרסא היא 5 משהו... או שנירו כבר ישאל לבד? אין CUE יש רק BIN

kkdd

New member
כל התשובות פעם שלישית,איפה ../images/Emo135.gif?

אתה לא צריך לאחד כלום, פשוט תחתוך ותצרוב בקשר ל OVERBURN יש הסבר במאמרים

dromi3

New member
קבל ../images/Emo135.gif :),

אוקיי הבנתי OVERBURN אבל שכחתי לשאול שאני אבין אותך איך אפשר לחתוך חלק מהסרט ושאחרי זה אני אקבל את כל הסרט שרציתי (בחלק 1) לללא החלק שחתכתי?

....

אתה מסמן את החלק שאתה רוצה למחוק, לוחץ על Delete ושומר את הסרט החדש כמו שהוא

dromi3

New member
הבנתי,ניסיתי-בעיה חדשה

תודה רבה על ההסבר לך ולKKDD עכשיו אחרי שאני עושה את זה יש מעין DELAY בין הדיבור של הדמות-האודיו לבין הוידאו למה זה?

dromi3

New member
מישהו יודע על מה הdelay ?

dromi3

New member
לא עם TMPGENC עשיתי כמו שאמרתם

לי, כמו ש"מ א י י ר ס" הסביר כי כמו שכבר אמרתי,אני רוצה לחתוך חלק מאמצע הסרט ולשמור ישר את כל הסרט אך ללא החלק הלא רצוי

kkdd

New member
אה.. זה פשוט

הסרט שלך כעת הוא ב MPEG נכון?תכניס אותו ל TMPEG וגש למאמרים קטגורית VCD במאמרים של NCODER מוסבר בהם בסוף המאמר הקטע של החיתוך תתדלג על כתוביות וכו'... פשוט גש ישר לעינין של החיתוך ("חציית קובץ") במאמר מוסבר איך חותכים בסוף הסרט וההתחלה ואמצבע.... אבל אתה תבחר מאיפה אתה רוצה לחתוך עד איפה, כלומר רק באמצע. כלומר סמן אותו בעזרת הלחצנים { } ואז DELTREE כדי למחוק, ושמור את הסרט, והוא שמור את הסרט בלי הקטע החתוך.

dromi3

New member
אמממ הפורמט הוא AVI

אבל ניסיתי גם עם קובץ MPG ואני לא רואה כפתור DELETE ניסיתי עם הDELETE שבמקלדת וגם לא עובד... יש פתרון חלופי? אפילו תוכנה אחרת?

kkdd

New member
במידה והקובץ הוא AVI תעבוד עם VDMOD

במאמרים קטגורית VIRTUAL יש הסבר על חיתוך של סרט אחרי שחתך את הסרט (לפני השמירה!) תלך ללשונית VIDEO ותבחר DIRECT וגם בלשונית של STREMS - SREAM LIST תוודא שהוא ב DIRECT ואז תשמור את הסרט ב FILE - SAVE AS הבעיה ניפתרה ערב מקסים לכולם

למעלה