SmartToyBoy
New member
שבוע טוב חברים!!!
קודם כל לכל התוהים איך אני כותב ביום ובשעה שכזאת, אז .... אני ב"חופשת" מחלה, אחרי שמשישי בבוקר ועד היום בבוקר מצבי נע בין חסר כוחות ללא מתפקד שזה אומר בעיקר חום גבוה, שיעולים וסחרחורות. לא התפלאתי לגלות שמספר לא מועט של חבר'ה מהמחלקה שלי גם נתקפו ברמה זו או אחרת, ולי לא נותר לומר אלא "כל הכבוד לצה"ל" (ובעיקר לתנאים שבבסיסים שלו...) סתם התנאים ממש לא כאלה גרועים, אבל החורף ומנות הקרב עושים את שלהם (שלושה ימים מנות קרב בשבוע האחרון, שזה אומר הרבה בורקסים מהשק"ם....) השבוע האחרון היה ממש כיף!!! יריתי, ואחרי ההלם של הפעם הראשונה (...) זה אפילו לא נורא כל כך והתוצאות שלי היו ממש אחלה. חוץ מזה היו צחוקים בכמויות שאי אפשר לתאר (
ובעיקר גיליתי כמה הצבא הופך תוך כמה שבועות אנשים שלא הכרת לחברי אמת שלך. באמת הכיתה שלי בפרט והמחלקה בכלל ממש ממש אנשים מעולים. ב"ה הטובים מושכים את כל השאר למעלה והמחלקה שלנו נמצאת בכמה רמות מעל השתיים האחרות בפלוגה, כמעט בכל פרמטר אפשרי. למדנו גם הרבה דברים השבוע. שיעורים על כל דבר אפשרי.... אני חוזר מחר כאמור... ואשוב רק בעוד שבועיים (סוגר שבת) ואז תסתיים הטירונות, מה שאומר שאני מקווה מקווה מקווה שכמה ימים אחרי כן אני אוכל לחזור לכתוב קצת יותר ואולי אפילו כרגיל. שמחתי לראות מאוד מאוד שהפורום שוקק חיים ושאנשים כמו Looking4CoolName ו Sweetangle18 חזרו באורח פלא [[: עברתי על הדיונים, באמת היה מאוד מעניין השבוע וחבל שלא היתה לי הזדמנות להגיב. יישר כח לאסף על ארגון מסיבת החנוכה. בדיוק לפני שנה הגעתי בפעם הראשונה למפגש פורום (טוהרtoar אתה זוכר???) אז זה העלה לי הרבה זכרונות. בטוח שנהנתם! אגב ברוך ה' זכיתי כל השבוע, יום יום, לראות בהדלקת הנרות, ואפילו להדליקם בעצמי פעמיים - פעם אחת בפורום מחלקתי ואחת בפורום פלוגתי! ואפילו היו סופגניות פה ושם (
חששתי מהיום שבו ידונו בשינוי שם הפורום.... אני מניח שאין הרבה ברירה למנהלים. דעתי האישית היא שכל מיני שמות כמו "דתיים נוטים" "נטייה דתית" (שהוא נחמד יחסית), "נטיות דתיות" "דתיים מיוחדים" וכל השאר מכילים בעיה אחת קשה --- הם מערפלים את מהותו של הפורום. לדעתי יהיה בלתי אפשרי בלי איזושהי מילה כמו "הומו" או מהשורש ג.א.ה, G.A.Y, P.R.I.D.E וכיוב'..... מקווה שיהיה אפשר לקחת זאת בחשבון (אין לי הצעות קונקרטיות לצערי). מתי ההחלפה אגב? ו... נחשו מה מצאתי במחלקה שלי (כיתה לידי)? רמז: אני לא היחיד שבקטע כנראה... 5 שניות+הקשב חולף יוגרלו בין הפותרים נכונה (
הפורום, על פי השמאל, במקום דרוך, שמאל ימין שמאל שמאל ימין שמאל טוב חברים שיהיה לכם שבוע נפלאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהב מאוד מאוד מאוד סמארטי.
קודם כל לכל התוהים איך אני כותב ביום ובשעה שכזאת, אז .... אני ב"חופשת" מחלה, אחרי שמשישי בבוקר ועד היום בבוקר מצבי נע בין חסר כוחות ללא מתפקד שזה אומר בעיקר חום גבוה, שיעולים וסחרחורות. לא התפלאתי לגלות שמספר לא מועט של חבר'ה מהמחלקה שלי גם נתקפו ברמה זו או אחרת, ולי לא נותר לומר אלא "כל הכבוד לצה"ל" (ובעיקר לתנאים שבבסיסים שלו...) סתם התנאים ממש לא כאלה גרועים, אבל החורף ומנות הקרב עושים את שלהם (שלושה ימים מנות קרב בשבוע האחרון, שזה אומר הרבה בורקסים מהשק"ם....) השבוע האחרון היה ממש כיף!!! יריתי, ואחרי ההלם של הפעם הראשונה (...) זה אפילו לא נורא כל כך והתוצאות שלי היו ממש אחלה. חוץ מזה היו צחוקים בכמויות שאי אפשר לתאר (