שבוע טוב חברים...

שבוע טוב חברים...

אז השבוע הזה גיליתי תובנות חדשות על האינטרנט... אולי מה שכולכם פה הבנתם כבר מזמן... אז לא, לצערי אני לא יכולה לנתק את האינטרנט לגמרי ולזרוק את הסלולארי למיים...(לימודים וכו') אבל מה שאני יכולה כן אעשה... שמעתי השבוע משל יפה, על אדם שהיה צריך להגיע לחתונה ומישום מה ההסעה שלו מאד התעכבה נקפו השעות ואותו אדם הבין שהלילה הוא לא הולך לאכול את האווז שהוא תכנן. ובכל זאת הוא רעב, מה יעשה? בדק בביתו ומצא 5 ק"ג בצל בלבד... בדלית ברירה אכל את הבצל. כשסיים שמעו אוזניו נקישות בדלת... השליח התנצל מאד על האיחור ואמר ששהוא מוזמן עכשיו לחתונה וששמרו לו מנה. הגיע אותו אדם לחתונה והריח של האוכל מאד מאד מגרה, אך אבוי! כל מה שהוא טועם יש לזה ריח של בצל!! אמר למוזמנים "איך אתם מתענגים על האוכל הזה? הוא חסר טעם או גרוע מכך, טעמו כשל בצל" ענו לו האנשים "שוטה שכמוך! טעם הבצל שאתה טועם זה מכיוון שאכלת לפני כן 5 ק"ג בצל! חכה כמה שעות ובוא לאכול את האוכל המשובח". אני חושבת שאני כמו האדם הזה. אני כל הזמן עם האינטרנט ככה שזה ניראה לי שלהיות בלי אינטרנט זה טפל וחסר טעם. כאשר אני אתרחק מפה אני מאמינה שאני אטעם את טעם החיים השונה... קרבה לקב"ה תהיה הרבה יותר מתוקה... בע"ה אני מאחלת לכולכם המון המון בהצלחה ומציאת זיווג משמיים במהרה! אחרי 3 שנים בפורום הזה אני פורשת... הכרתי פה אנשים מקסימים וזה הזמן להפרד ולומר שלום.... שבוע טוב ובשורות טובות. עומק המבט

..

כמה שזה נכון.וואוו. לפני כשלוש שנים,אני עזבתי את האינטרנט,אחרי ארבע שנים שגרתי שם.. היה לי הכי טוב,הרגשתי בטוח כאן. עד שקמתי ועשיתי צעד קטן לשינוי. חיי היו קשים בלעדי זה, בלעדי החמצן הוירטואלי הזה. אך,אט אט בניתי חיים חדשים,איכותיים יותר. המשכתי ללמוד, התחלתי לעבוד, חיי החברה שלי התרחב,בחברה איכותית אשר הכרתי מחדש בסביבת החיות היומיומית שלי. ‏החיים האמיתיים מחכים בחוץ. הינך עושה צעד אמיץ וחכם!! את תמצאי מהר מאד תעסוקה חילופית,אם רק תרצי בזה.. איחוליי להצלחההה וסיעתא דישמיא בדרכך. ‏‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎

לא חייבים לאכול

חמש קילו בצל,,אפשר לאכול מרק בצל,בצל מטוגן,בצל ממולא,ועוד מיני מעדנים על טהרת הבצל ולהנות במקביל מכל הארוחות,אם חסרים לך מתכונים לגיוון,השף אהרוני ישמח לעזור לך,על כל פנים,האידיוט שהחליט להעמיס חמש קילו בצל,ממש לא צריך לכתוב הודעת פרישה,כי גם ככה ממילא כולם יפרשו ממנו,,.

לקחת רציני את המשל אה?

זה רק משל.. והיא כנראה פורשת לכמה ימים עד שהיא תחזור...

כמה ימים.??.

זה המון..תוך יום היא פה חזרה אם בכלל,??מקסימום היא מחליפה ניק והיא פה בסיבוב נוסף עד שהיא תפרוש שוב בקול תשואה רמה,והרבה תנחומים מצד הגולשים ,

ההמשך של המשל הוא

שהוא הכניס אצבע לפה והקיא את כל הבצל ואז התפנה לו מקום למעדנים שחיכו לו שם....בכ"מ כתבת משו נכון.,ואני מאחל לך פול הצלחות בהמשך הדרך....

אהבת חיי..

האישה היפה בתבל! כזו שניחנה ביופי פנימי וחיצוני, טוב לב שאין כמותו! היה לי העונג. והכבוד. לזכות טיפטיפה להכיר אותך.. מלבד התפילה שלי שתצליחי בכל אשר תפני ותקבלי את הטוב ביותר שמגיע לך, אתפלל גם על עצמי שתמיד יקיפו אותי חברות טובות ואיכותיות כמוך.. אוהבת אותך לנצח וכבר מתגעגעת

נכנסתי רק כדי לקרא את התגובות שלכם

ואוו!! תודה רבה רבה על האיחולים!! הצלחתם אפילו לרגש אותי טיפה...
בהצלחות!! ושוהמאמיייייי
ממך לא נפרדתי לנצח אל דאגה

שםאנילא

New member
אז את מחליפה את הפלאפון? למה לזרוק אותו

למים? יאללה מחכים שתחזרי...צריך אקשן כאן

למעלה