שבוע טוב חברים

שבוע טוב חברים

אני מובטל כולה שבוע וכבר מתחיל להתייאש, לא מוצא משרות בתחום שלי. מה עושים? שיהיה לכולנו שבוע קל, בשורות טובות

בא לבד2

New member
אל תתייאש בסוף זה יגיע ובגדול..

יש אנשים שהיו מובטלים חודשים,ואפילו שנים.ובסוף מצאו עבודה. להמשיך לבדוק,ולשלוח קורות חיים. שיהיה שבוע מצויין לכולם..

תודה אחינו אבל

אני מתחיל לחשוב לחזור לעבוד כטלר(במקום אחר) למרות שכבר סיימתי תואר והעבודה כבר לא בשבילי. שתבין, טלר זה תפקיד שרחוק מההכשרה שלי, אפילו השכר שם אמור להעליב. עוד משהו, חלק מזה שאני רוצה לעבוד זה כדי להעסיק את עצמי.

שבוע טוב...... ובאשר

אליך פלפל, מניסיון אני יכול לומר לך שצריך כאן אורך רוח, זה אף פעם לא קל למצוא עבודה צריך הרבה אנרגיות ולנסות הרבה דרכים עד שמוצאים משהו. היכן שאני עובד נמצא איתי בחור שלמד ייעוץ מס ועכשין הוא מחפש מקום לעשות שם את ההתמחות שלו, כבר 7 חודשים הוא מחפש ועדיין לא מצא.

ש חף

New member
שבוע טוף

איך נגמר לי כל כך מהר הסופ"ש הזה אולי בגלל שהוא היה כזה מעולה :) פלפל, מבינה אותך שזה לא קל ודי מחרפן המצב לא מזהיר אבל בטוח יסתדר שיהיה שבוע דבש

תודה חברים

אני יכול למצוע עבודה דיי בקלות אבל זה אומר שעלי לחזור להיות טלר. מעבר לכך שזו עבודה בשכר שלא מתאים לבוגר תואר זו עבודה מתישה ושוחקת. אם לא תהיה ברירה ואני אראה שהמצב לא משתנה אני אחזור להיות טלר.

הלוואי שיכלתי להיות אפילו טלר...

לי אין אפילו בגרות מלאה, ואם תשמע כמה אני מרוויח בעבודה שלי לא תפסיק לצחוק כל היום.

אל תתיאש פלפל תעבוד לבינתיים

במה שיש ותוך כדי תמשיך לחפש העיקר לא לשבת בבית ...

את צודקת לגמרי

אני אתן לעצמי עוד קצת זמן למצוא עבודה טובה, אם לא יילך אחזור לעבוד כטלר(והפעם במשרה מלאה ולא משרת סטודנט).

למעלה