שבוע טוב חברים שיהיה שבוע קל... שבוע אחרון של חופש ואז חוזרים לשגרה...
פ פלפל חריףף New member 18/10/08 #1 שבוע טוב חברים שיהיה שבוע קל... שבוע אחרון של חופש ואז חוזרים לשגרה...
מ מלך ארגמן1 New member 19/10/08 #5 קודם כול אני באמת שמח לדעת שמגלים בה עיניין.. שנית עם גברים מגלים בה עיניין אל תתביישי לקחת את הקרדיט + הזמנה לרוחה לאור נרות ואם נשים מגלות עיניין אז אני משאיר לשיקול דעתך מה לעשות אבל האמת? הייתי צריך ללטש אותה עוד קצת זה לא בשמיים אבל אני שמח שאת נהנית, זה מה שחשוב וזאת המחמאה האמיתית בשבילי.
קודם כול אני באמת שמח לדעת שמגלים בה עיניין.. שנית עם גברים מגלים בה עיניין אל תתביישי לקחת את הקרדיט + הזמנה לרוחה לאור נרות ואם נשים מגלות עיניין אז אני משאיר לשיקול דעתך מה לעשות אבל האמת? הייתי צריך ללטש אותה עוד קצת זה לא בשמיים אבל אני שמח שאת נהנית, זה מה שחשוב וזאת המחמאה האמיתית בשבילי.
י יפה באדום2 New member 20/10/08 #6 .. חחח מבטיחה לעדכן על מגלי העיניין,אבל הקרדיט שלך ורק שלך החתימה ממש לא צריכה ליטוש,אני מאוד אוהבת אותה!! וכל פעם גורמת לי לחייך מחדש.....
.. חחח מבטיחה לעדכן על מגלי העיניין,אבל הקרדיט שלך ורק שלך החתימה ממש לא צריכה ליטוש,אני מאוד אוהבת אותה!! וכל פעם גורמת לי לחייך מחדש.....