שבוע טוב חברים שבוע מלא בריאות ובשורות טובות.
ה הילי פילי New member 25/5/08 #4 שבוע פצצות ../images/Emo70.gif הולך להיות שבוע עם מלא מלא דברים ככה שלא יהיה לי הרבה זמן להיכנס לפה מקווה רק שאשרוד
שבוע פצצות ../images/Emo70.gif הולך להיות שבוע עם מלא מלא דברים ככה שלא יהיה לי הרבה זמן להיכנס לפה מקווה רק שאשרוד
מ מלך ארגמן1 New member 25/5/08 #6 שבוע טוב לכולם../images/Emo6.gif.............. הערב קרה לי משהו טוב ומקווה שאני בפתחו של באמת שבוע טוב ובכלל לפני תקופה טובה שיהיה לכולם שבוע מקסים
שבוע טוב לכולם../images/Emo6.gif.............. הערב קרה לי משהו טוב ומקווה שאני בפתחו של באמת שבוע טוב ובכלל לפני תקופה טובה שיהיה לכולם שבוע מקסים
ד דסדס New member 25/5/08 #7 שבוע טוב לכולם! אני מקווה שיהיה לי שבוע מוצלח בהמשך לשבוע שעבר.... התחלתי לצאת עם מישהו ואני עדיין בודקת כמה זה רציני אם בכלל, וזה ההתרגשות של התחלה של משהו טוב, פשוט כיף!
שבוע טוב לכולם! אני מקווה שיהיה לי שבוע מוצלח בהמשך לשבוע שעבר.... התחלתי לצאת עם מישהו ואני עדיין בודקת כמה זה רציני אם בכלל, וזה ההתרגשות של התחלה של משהו טוב, פשוט כיף!
נ נרקי New member 25/5/08 #8 שבוע טוב לכולםםםםםםם../images/Emo9.gif שבוע חדש התחיל!!! ויש הרבה מה לעשותתתתת יאלה תקופות האירועים התחילו איזה כיף
שבוע טוב לכולםםםםםםם../images/Emo9.gif שבוע חדש התחיל!!! ויש הרבה מה לעשותתתתת יאלה תקופות האירועים התחילו איזה כיף