תורי לענות
האם תשוקה גופנית בתחילת הקשר היא פרט הכרחי להמשכו ?
גם אם לא תשוקה בוערת צריך משיכה בסיסת כל שהיא... האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ?
לא האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם?
מעולם לא, להפך, מפרגנת ממש. האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ?
לא. הם היו שם לפניו, אין לו זכות לבקש דבר כזה. האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ?
קרה בעבר, לא יודעת אם יקרה במצבי היום... מי יודע. האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ?
כן האם בגדת או נבגדת אי פעם ?
למרות שהייתי קרובה לא בגדתי, ולא ידוע על לי שבגדו בי. סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד?
תלוי בפגישה ובסיטואציה, אני יותר ויותר נוטה לחשוב שעדיף לדחות את זה. האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ?
לא האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ?
לא סקס עם האקס/ית בעד או נגד?
תלוי בסיטואציה ובמעורבות הרישית של כל אחד מהצדדים, צריך שאף אחד לא יפגע, וצריך ששני הצדדים יהיו פנויים. עקרונית אין לי בעיה עם זה. האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם?
זה לא היה רק בגלל היופי, אבל זה היה בהחלט מישהו שהיופי שלו נתן לי חתיכת תפיכה על האגו. תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ?
רוב הסיכויים שזה יגמר מייד. אבל מי יודע, לפעמים החיים יותר מסובכים מזה. איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע?
חם מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי?
כל עוד זה לא בעודף דביקיות כך שזה מפריע לסובבים אין לי בעיה. האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך?
אני מאוד מעריכה את הדעה של חברות שלי, לא שבהכרח אני אזרוק מישהו בגללן אבל אני בהחלט אקשים אם לדעתן אנחנו לא מתאימים. עד כמה אתם רומנטיים?
לא במיוחד... לפעמים זה כיף, אבל אני לא כזה הטיפוס... מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך?
ערב נעים בבית להתכרבל יחד. בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים?
לא אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז?
סביר שאני אתנהג כמו שהתנהגתי אז... ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?
לא עולה לי כרגע, אם יעלה אני אספר...