שבוע טוב חברים....

סקר לשבוע חדש.

האם תשוקה גופנית בתחילת הקשר היא פרט הכרחי להמשכו ? האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ? האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם? האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ? האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ? האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ? האם בגדת או נבגדת אי פעם ? סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד? האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ? האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ? סקס עם האקס/ית בעד או נגד? האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם? תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ? איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע? מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי? האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך? עד כמה אתם רומנטיים? מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך? בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים? אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז? ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?

וואי מתאים לי סקר..

האם תשוקה גופנית בתחילת הקשר היא פרט הכרחי להמשכו ?
כן.זה לא משהו שבא עם הזמן האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ?
כן האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם?
לא. האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ?
אני נגד ידידים...אז המצב אצלי הפוך. האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ?
עשיתי זאת...והייתי עושה זאת שוב.כמה שאהבתי אותו!עדיין... האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ?
כן האם בגדת או נבגדת אי פעם ?
בגדתי סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד?
נגד... האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ?
לא התאהבתי הרבה...יש בחור שלא אשכח בחיים.הוא אצלי בדם. האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ?
לא סקס עם האקס/ית בעד או נגד?
נגד!במיוחד אם יש רגש. האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם?
לא תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ?
הנה הדלת... איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע?
תלוי.לפעמים אני נראת קרה,כי כשאני אוהבת זה מכל הלב,וכשאני לא מרגישה כלום,רואים שאני אדישה,סוג של קרירות. מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי?
עשיתי את זה...אבל אני יודעת כמה שזה דוחה את הרוב,אז משתדלת שלא. האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך?
מניסיון העבר:תלוי מי.חברות,לא אכפת לי.משפחה כן,כי אני חיה איתם,וחושבת על העתיד,אם נתחתן מה יהיה. עד כמה אתם רומנטיים?
מאוד! מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך?
לישון ביחד. בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים?
לא. אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז?
לא היה לי מצב כזה,אבל נראה לי שכן. ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?
עברו 5 שנים,אבל הבחור שאהבתי היה אז חייל, וכל חייל גבוה וחסון מזכיר לי אותו.

מה רע בסקס עם האקסית?

גם אם קיים רגש ואולי דווקא אם קיים...אם הסקס טוב ולא נמצאים סקשר...מה רע?

DANAQ32

New member
תשובות לסקר...

האם תשוקה גופנית בתחילת הקשר היא פרט הכרחי להמשכו ? ***תלוי... לפעמים התשוקה מגיעה לאחר שמכירים יותר טוב. אבל רצוי שתהיה משיכה ראשונית האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ? ***לא האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם? ***לא האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ?*** לא. החברים/ות שלי הם חלק ממני ומהעולם שלי...כמובן שלא אשמור על קשר עם "יזיזים" בזמן שיש לי בן זוג האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ?***כן. עשיתי את זה. למרות הכאב הידוע מראש זה היה שווה את זה. האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ?***נשיקה רומנטית...צרפתית... מלאת תשוקה- כן. האם בגדת או נבגדת אי פעם ?***כן. סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד?***אפשר לחכות עם הסקס.. אבל אם מרגישים צורך ומשיכה בלתי נשלטת אין סיבה שלא.. האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ?***לא. האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ?***כן. סקס עם האקס/ית בעד או נגד?***בעד..אם אין רגש..ונמצאים בתקופת בצורת. האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם?***בסטוץ - כן. במערכת יחסים- לא תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ?***שלום וביי. איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע?*** חם מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי?*** מעולה אם זה לא מביך את בן הזוג האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך? ***לא חשוב ברמה של מה שיגידו חברים שלי ישנה את דעתי. אם אני אוהבת סימן שיש מה לאהוב. עד כמה אתם רומנטיים?***לא במיוחד...פרחים וטיול בשקיעה לא עושים לי את זה מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך? בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים?*** לא. באהבה כמו באהבה אין דבר כזה שאין דבר כזה. אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז?***לא. השנים והחיים משנים ומבגרים אותנו. ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?

אחלה סקר ../images/Emo45.gif

מבחינתי די חשוב לראות אם יש התאמה בסיסית
האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ?
יש מצב
האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם?
לא ממש לנקום, אבל לא רציתי שיהיה להם טוב
האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ?
מנתקת אבל לא לגמרי... האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ?
בוודאי, וזה קרה
האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ?
בטח
האם בגדת או נבגדת אי פעם ?
לא, למזלי
סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד?
עד היום לא קרה, אבל לא שוללת שום דבר
האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ?
בטחחחחחחחחחחח
האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ?
ממש לא סקס עם האקס/ית בעד או נגד?
מה שטוב לי באותו רגע אני עושה
האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם?
בוודאי תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ?
מרביצה מכות רצח לבחורה
איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע?
איפשהו באמצע
מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי?
אם זה לא מוגזם מדי אז סבבה האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך?
בהחלט
עד כמה אתם רומנטיים?
מ 1 עד 10? 8.5
מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך?
כל דבר שעושים עם בן זוג הוא הכי טוב והכי כייפי
בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים?
לפעמים כן, מאד תלוי מי הפרטנר אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז?
ממש לא, המון דברים משתנים במהלך השנים..... ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?
כל מה שקרה לי בקשר האחרון לא ישכח לעולם

עונה לעצמי

דיי הכרחי האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ?
לא פסלתי... האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם?
ממש לא האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ?
ממש לא, יש חברים וחברות של שנים ואין מצב שאני אנתק את הקשר איתם, אם היא אוהבת אותי היא תבין את זה. האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ?
נכנסתי לכזו ואולי עוד אכנס האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ?
מעולם לא בגדתי אבל קרה שנבגדתי. סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד?
בעד, הכל תלוי בכימיה. האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ?
זוכר את הרציניות יותר. האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ?
לא. סקס עם האקס/ית בעד או נגד?
בעד... האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם?
לא קרה. תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ?
שלום ולא להתראות. איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע?
אדם חם. מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי?
לא מפריע, מהנה משהו. האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך?
לא, אני נמצא איתה. עד כמה אתם רומנטיים?
מאוד רומנטי...9 בסולם של 1 עד 10. מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך?
רק להיות בחברתו עושה טוב...אין משהו מועדף(סקס זה לא בילוי, בזוגיות זה חובה) בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים?
אין. אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז?
לא, אתנהג לפי איך שאני היום. ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?

DANAQ32

New member
וואוו, איזה השקעה באייקונים...

אני ממש לא בעניינים.

שבוע טוב,בואו נתחיל עם הסקר............

-בוא נאמר שרצוי שתהיה משיכה מינית בדייט הראשון אבל לא הכרחי -מוצא עדתי מעולם לא היווה שיקול מבחינתי -מעולם לא עלו בי רגשות של נקם בבת זוג לאחר פרדה ומעולם לא אחלתי לבנות הזוג שלי רע -אם בת זוג מבקשת ממני לנתק קשר אם ידים שלה:האמת מעולם לא עמדתי בסיטואציה הזאת(למזלי) -מאחר ואנחנו לא נביאים ולא בני נביאים אין מצב שנדע "על סוף ידוע מראש"מכסימום יהיו לנו ספקות וניתן לזה צ'אנס -נשיקה שכוונה בצידה|(כלומר צרפתית לוהטת)זה בגידה לכול דבר כי לא בנשיקה הבעייה אלא ברגשות שמפתחים לצד שלישי. -לא ידוע לי אם נבגדתי אי פעם ובאשר לבגדתי? לשמחתי הרבה אפילו לא הייתי קרוב לזה -סקס בפגישה ראשונה אני מאד מעדיף להימנע אבל אם הסיטואציה תוביל לשם יהיה לי מאד קשה להתנגד ולו מהחשש שיווצר רושם מוטעה של דחייה(ומבטיח לכם שלא מדובר בתרוץ),נכון גם בלי החשש הזה יהיה לי מאד קשה.בקיצור מאד מעדיף לחכות. -ממש לא זוכר את כול ההדלקויות שהיו לי -דייט מוצלח זה גם תזמון מושלם בין שני אנשים ואני מודה שאם בת זוג תרצה אותי לפני שפיתחתי דעה מוצקה שאני רוצה בה אז זה יכול להזיק ולכן אני תמיד משתדל לא להראות שאני מאד מעוניין. סקס אם האקסית יצא לי לפחות פעמיים או שלוש ואני חייב לומר שאני מאד נגד סקס אם האקסית.זה לא מוביל לשום מקום -מעולם לא יצאתי רק אם היופי החיצוני של בת זוג(והיו לי גם יפות)בסופו של דבר האישיות היא הנותנת תוספת משמעותית ליופי החיצוני -אם אני תופס את בת הזוג שלי בוגדת בי מעל לכול צל של ספק(כלומר תופס על חם)מקפל את הבסטה בשקט בלי הרבה דיבורים משתדל לא לדבר לא יפה פשוט להעלם ולהתאבל לבד . -אני מתאר את עצמי כאדם חמים -הפגנת אהבה בפומבי? לפני חצי שנה היה לי דייט בצהריי היום בנהרייה פתאום משום מקום באמצע המידרכה היינו מחובקים ונשיקות לוהטות עפו חופשי באויר,לפחות 10 דקות.למזלי הרחוב הראשי בנהרייה היה רייק מאדם -פעם היה חשוב לי הרבה יותר מה חושבת הסביבה על בת הזוג שלי.היום זה כבר הרבה הרבה פחות משמעותי מבחינתי -אני טיפוס רומנטי אדם שמביא בכייף פרחים,שוקולד ומשתדל להשקיע בארוחות בבית -הבילוי הכי מועדף עליי אם בת זוג זה הלהיות ביחד. -לא יודע אם להפרש גילאים יש חוקים.לי זה לא הפריע ולא מפריע גם היום -אם אני פוגש מישהו שלא ראיתי 20 שנהקרוב לוודאי שאהיה קצת נבוך ולאחר מכן בהתאם לקירבה שהייתה לי אליו -הארועים שתמיד יעשו לי משהו הם הדברים הקטנים שמביאים לנו אושר ואור פנימיים

עונה לסקר....

האם תשוקה גופנית בתחילת הקשר היא פרט הכרחי להמשכו ? אני חושבת שכן. האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ? לא. האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם? לא. האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ? עשיתי את זה, ועשיתי טעות
האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ? עשיתי את זה, והיה שווה כל רגע
האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ? כןןןןןןן. האם בגדת או נבגדת אי פעם ? כן. סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד? לא בעד, וגם לא נגד, הכל תלוי. האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ? לא. האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ? לא. סקס עם האקס/ית בעד או נגד? נגד. האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם? כן, פעם אחת זה קרה
תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ? שלום ולא להתראות. איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע? איפשהו באמצע. מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי? עד גבול מסויים. האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך? לא כ"כ. עד כמה אתם רומנטיים? מאוד. מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך? בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים? לא, גיל זה רק מספר. אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז? ממש לא, אנשים משתנים. ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ? החבר האחרון. וואי זה היה ארוך
. אבל אחלה סקר.

דסדס

New member
תורי לענות

גם אם לא תשוקה בוערת צריך משיכה בסיסת כל שהיא... האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ?
לא האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם?
מעולם לא, להפך, מפרגנת ממש. האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ?
לא. הם היו שם לפניו, אין לו זכות לבקש דבר כזה. האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ?
קרה בעבר, לא יודעת אם יקרה במצבי היום... מי יודע. האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ?
למרות שהייתי קרובה לא בגדתי, ולא ידוע על לי שבגדו בי. סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד?
תלוי בפגישה ובסיטואציה, אני יותר ויותר נוטה לחשוב שעדיף לדחות את זה. האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ?
לא האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ?
לא סקס עם האקס/ית בעד או נגד?
תלוי בסיטואציה ובמעורבות הרישית של כל אחד מהצדדים, צריך שאף אחד לא יפגע, וצריך ששני הצדדים יהיו פנויים. עקרונית אין לי בעיה עם זה. האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם?
זה לא היה רק בגלל היופי, אבל זה היה בהחלט מישהו שהיופי שלו נתן לי חתיכת תפיכה על האגו. תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ?
רוב הסיכויים שזה יגמר מייד. אבל מי יודע, לפעמים החיים יותר מסובכים מזה. איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע?
חם מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי?
כל עוד זה לא בעודף דביקיות כך שזה מפריע לסובבים אין לי בעיה. האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך?
אני מאוד מעריכה את הדעה של חברות שלי, לא שבהכרח אני אזרוק מישהו בגללן אבל אני בהחלט אקשים אם לדעתן אנחנו לא מתאימים. עד כמה אתם רומנטיים?
לא במיוחד... לפעמים זה כיף, אבל אני לא כזה הטיפוס... מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך?
ערב נעים בבית להתכרבל יחד. בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים?
לא אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז?
סביר שאני אתנהג כמו שהתנהגתי אז... ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ?
לא עולה לי כרגע, אם יעלה אני אספר...

ש חף

New member
ואני עונה - סקר מעניין

האם תשוקה גופנית בתחילת הקשר היא פרט הכרחי להמשכו ? לא יודעת אם ממש תשוקה גופנית אבל משהו צריך להיות,זה יכול להיות הדבר הכי קטן שיש אבל עדיין - הדליק אותי. האם תפסלו / פסלתם בני/בנות זוג אפשריים בגלל העדה שלהם ? לא פסלתי עד עכשיו,אבל גם לא נתקלתי בדילמה כזאת. האם הרגשתם צורך לנקום בבן/בת הזוג לאחר שנפרדו מכם? על פרידה? אף פעם לא. האם הייתם מנתקים את הקשרים עם הידידים/ות לבקשת החבר/ה ? לא. אם הבן זוג שלי לא סומך עלי אז יש לנו בעיה בקשר. הידידים שלי היו לפניו וישארו אחריו. האם תכנסו למערכת יחסים רומנטית שסופה ברור מאליו ? לא. למרות שאנחנו אף פעם לא יודעים איך יגמר,יש לי מן עניין בלנסות למזער את הנזק (ולחשוב שאני "בשליטה") האם נשיקה נחשבת כבגידה לכל דבר ? כן (אם היא לא על הלחי :) האם בגדת או נבגדת אי פעם ? לא בגדתי או נבגדתי (בידיעתי לפחות) אבל הייתי פעם עם בחור שיש לו חברה וגם הכרתי אותה. סקס בפגישה הראשונה בעד או נגד? היום זה לא יקרה אצלי,אבל קרה לי פעם אחת ונמשך לקשר של שנה וחצי. האם אתם זוכרים את כל ההידלקויות שהיו לכם ? לא....היו הרבה כאלה :) האם פעם לא רציתם מישהו רק בגלל שהוא רצה אתכם ? אוי קורה לי מלא!!! וגם קרה שאחרי שהשגתי מישהו לא רציתי אותו יותר. קטע של כיבוש,קצת גברי אבל קורה לפעמים.... סקס עם האקס/ית בעד או נגד? לא מתאים לכל אחד. אני נהנתי מזה תקופה וכשזה נמאס אז חתכתי. יש בזה משהו מאוד נוח ומוכר ומצד שני הרגשה מוזרה. עדיף לשים את האקסים בצד,לא חסרים אנשים אחרים בעולם. האם הייתם עם בחור/ה רק בגלל היופי שלהם? מה זה היית? בקשר נורמלי? אין מצב. לסקס? ברור שהייתי. תפסתם את בן/בת הזוג שלכם בוגדים בכם, מה עכשיו ? לוקחת את הכל ועפה,אבל לא לפני שאני מוציאה עליו את כל מה שיש לי להגיד על זה. איך את/ה מתאר/ת את עצמך כאדם חם או כאדם קר או איפשהו באמצע? אדם חם שכדי להתחמם ממנו ממש צריך להיות קרוב אליו. מה אתם חושבים על הפגנת אהבה בפומבי? בגבולות הטעם הטוב. האם חשוב לך מה חושבים האנשים סביב על בן הזוג שלך? חשוב במידה מסויימת (אנשים מאוד ספציפיים) אבל ממש לא ברמה של לשנות את הבחירה שלי. עד כמה אתם רומנטיים? מאוד ולא בדרכים המקובלות. אני מאוד יצירתית... מה הבילוי הכי מועדף עליך עם בן/בת זוגך? אין העדפה. מה שבא באותו הרגע. בזוגיות: האם לדעתכם להפרש גילאים בין בני זוג יש חוקים? לא. אם אתם פתאום מדברים עם מישהו שלא ראיתם 20 שנה, בין אם מישהו מבי"ס או כל מקום ותקופה... האם תתנהגו איתו/ה לפי איך שהכרתם אותו/ה אז? שאלה שלא ממש הבנתי. אני אתנהג איתו כמוני של היום - מה האופציה השניה? ספרו על אירועים בחייכם שלעולם לא תשכחו ותמיד יעשו לכם משהו ? יש יותר מדי. יש לי זכרון חזותי חזק והזכרונות שלי הן בעיקר בתמונות שיש לי בראש. אין לי כח עכשיו לספר...

למעלה