שבוע טוב חברים,צריך עזרה בנוגע ל MIO 320

עוז שחר

New member
שבוע טוב חברים,צריך עזרה בנוגע ל MIO 320

ערב טו ושבוע טוב לכם קניתי מיו 320 כחדש מיד שניה,שהבחור שם בו תכנת IGO8 עם עדכונים ל 7-2010 כשאני מנסה למצוא כתובת אין לי שום בעיה... הבעיה מגיעה כשאני רוצה למצוא נק' מסויימות על המפה,שאין בהם כתובת... קיבוצים למיניהם....נחלים למיניהם...וכו.... יש לי בתפריט שנפתח: מסלול,הגדרות,מצא,ונהל כשאני לוחץ "מצא"-הוא כותב לי : "מצא כתובת" או "מצא נק' עניין" עם כתובת,לא ניתן לעשות הרבה במקרה שלי,ובנק' עניין,זה לא מצליח לי,והתוכנה לא מאתרת כמעט שום דבר.. אני גם לא מצליח לכתוב ץ סופית או ם סופית...כפתור ALT פעיל ולא עוזר,וכפתור SHIFT לא פעיל אצלי במסך מישהו יכול לעזור ? תודה לכולכם עוז

עוז שחר

New member
עוד דבר קטן

עוד דבר קטן כשאני לוחץ "מצא"-הוא כותב לי : "מצא כתובת" או "מצא נק' עניין" ואז כשאני בוחר במצא נק' עניין-אני מגיע למסך שנותן לי 2 אפשרויות "סביב כתובת" (ואין לי כתובת) "סביב הסמן"...מסובך לי.... תודה לכם עוז

bofe

New member
אני משתמש באותה תוכנה

על MIO 550 שזה מכשיר מאוד דומה. לגביי קיבוצים או מקומות קטנים אני מכניס את שם המקום ללא שם רחוב ולוחץ על הסרגל הקטן למטה. נחלים מוצאים כן בנקודות עניין תחת הקטגוריה טבע. בעיית ה-ץ סופית היא כנראה יחודית למחשב שלך, ניתן לעקוף אותה ע"י כך שבדרך כלל התוכנה נותנת רשימה של מקומות לפי האותיות הראשונות. בנקודות עניין הכוונה בסביב סמן היא כאשר אתה באזור בחוץ והסמן מראה את המיקום. וסביב כתובת יש להכניס שם מקום כמו עין גדי למשל.

עוז שחר

New member
ערב טוב bofe

ערב טוב לך כתבתי בשורה של "עיר" את המילה "נחל"...וקיבלתי רק 8 נחלים... בשורת ה"רחוב" וגם בשורת ה"עיר" בכל פעם המכשיר ננעל על נחל אחד או כמה קיבוצים... שאני נמצא ב "מצא נקודות עניין"- ומגיע ל "טבע"-אז האפשרויות למצוא אתרים מסויימים ממש מוגבלת... התוכנה טובה הכתובות ברורות,אבל לא ניתן לאתר דרכה אתרים שאין להם כתובת מוגדרת וברורה למה הכוונה שזו בעייה ייחודית למחשב שלי ? מדובר במכשיר שלי..לדעתך המכשיר לא תקין ? תודה לך עוז

bofe

New member
אצלי הסוללה מספיקה לכ-3 שעות.

כשאני באוטו אני מחבר אותה למצת. לגביי שאר השאלות אין לי תשובות פשוט תארתי את המצב אצלי.

עוז שחר

New member
ושאלה קטנה לגביי סוללה

בוקר טוב bofe לכמה זמן אמורה להספיק סוללה במצב טוב במכשיר שלי ? כי ללא שימוש במטען - היא מחזיקה מעמד לא הרבה זמן...בערך חצי שעה...או קצת יותר...ואז היא מגיעה ל 40% ממצב מלא לחלוטין... תודה עוז

למעלה