שבוע טוב חברות וחברים,מסיבת פורים קליפ ראשון
ע עמנואלה ברזאני New member 27/3/11 #3 ../images/Emo140.gifשבוע טוב ומבורך - תודה חימי על הוידאו מאוד מאוד יפים ושמחים כמו תמיד ישר כוח
ע עמנואלה ברזאני New member 27/3/11 #5 spas jı bo ve dimena heja rezdar hemiitz הייתי חייבת לך תגובה מקורית בכורדית
ב בתיה דורון New member 27/3/11 #7 ../images/Emo219.gif כן אני מתחילה, אחרת לא אוכל לעשות הכל בפעם אחת, כל פעם קצת, עכשו ארונות, מסדרים, מנקים, זורקים, איזה כיף
../images/Emo219.gif כן אני מתחילה, אחרת לא אוכל לעשות הכל בפעם אחת, כל פעם קצת, עכשו ארונות, מסדרים, מנקים, זורקים, איזה כיף
ע עמנואלה ברזאני New member 27/3/11 #9 גם אני התחלתי - הדירה שלי קטנה - חדר אחד התחלתי עד הניקיון של ממש לפסח נעשה ניקיון על הנקי
ב בתיה דורון New member 27/3/11 #8 ../images/Emo24.gif חימי, איזה יופי, על הדרך ראיתי עוד סרטונים שהעלית, נהניתי מאוד מאוד, כל הכבוד ותודה
../images/Emo24.gif חימי, איזה יופי, על הדרך ראיתי עוד סרטונים שהעלית, נהניתי מאוד מאוד, כל הכבוד ותודה
H hemiitz New member 28/3/11 #14 תודה בתיה שמח לשתף אותכם בצילומים שלי ותמיד אדאג להביא אותם קודם לפורום
H hemiitz New member 28/3/11 #15 אריה היה כייף שם,והפעם אני עם מצלמה שיש בה איכות טובה,מקווה ללמוד אותה טוב כדי להפיק את הכי טוב של צילום.
אריה היה כייף שם,והפעם אני עם מצלמה שיש בה איכות טובה,מקווה ללמוד אותה טוב כדי להפיק את הכי טוב של צילום.