ביסמילללא אלרחמאן אל ראחים.... לא רק שוויסקי אסור בחודש הרמדאן עוד שימוש בכלים לא מוכשרים לפסח?
א אלמרה New member 9/4/06 #16 ביסמילללא אלרחמאן אל ראחים.... לא רק שוויסקי אסור בחודש הרמדאן עוד שימוש בכלים לא מוכשרים לפסח?
J jozefin3 New member 9/4/06 #21 ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gifמה עכשיו ויסקי......חחח חזרתי מבר - מצווה ( לא של ורדוש') ותאמין לי שתיתי רק סודה........ אבל משהו אחר אני כן רוצה........כאלו כמו שלה!!
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gifמה עכשיו ויסקי......חחח חזרתי מבר - מצווה ( לא של ורדוש') ותאמין לי שתיתי רק סודה........ אבל משהו אחר אני כן רוצה........כאלו כמו שלה!!
O optimi10 New member 9/4/06 #27 ג'וזפין ,,../images/Emo141.gif את צודקת , עכשיו ויסקי ? וודקה אשכוליות יותר טוב אבל כרגע לא כל כך בא לי משקה בא לי לרקוד אתך גם אם אין לך כמו שלה )
ג'וזפין ,,../images/Emo141.gif את צודקת , עכשיו ויסקי ? וודקה אשכוליות יותר טוב אבל כרגע לא כל כך בא לי משקה בא לי לרקוד אתך גם אם אין לך כמו שלה )
ו ורד אהבה New member 11/4/06 #32 יההההההה ג'וזי איזו סמליות גם את היית בבר מצווה.. נהנית?? מה אכפת לך תגידי שהיית בשלי... ספרי להם ..חיחיחיחי...
יההההההה ג'וזי איזו סמליות גם את היית בבר מצווה.. נהנית?? מה אכפת לך תגידי שהיית בשלי... ספרי להם ..חיחיחיחי...
J jozefin3 New member 9/4/06 #23 ../images/Emo4.gif../images/Emo9.gifוואלה , נשיקות , איך היא הצמידה את הוויסקי בול במקום הנכון.......
../images/Emo4.gif../images/Emo9.gifוואלה , נשיקות , איך היא הצמידה את הוויסקי בול במקום הנכון.......
א אהבה ונשיקות New member 10/4/06 #30 את מתוקה../images/Emo140.gif אם הייתה לך משאלה אחת...להגדלת חזה . איזה מידה היית רוצה? כאלו?