שבוע טוב ומבורך...

שבוע טוב ומבורך...

איך עברה השבת? בירושלים השמש זרחה במלואה, אך בצפון היו הצפות וגם סכר נהריים נפתח.

דודו דו

New member
וואו וואו

רפוש אל תתעה לחשוב שאני מתכוון בכותרת, לידיעה המרעישה שכתבת. אני מתכוון למהירות שאתה כותב הודעה מיד אחרי יציאת השבת. וואו באמת מהר.

ועוד בהתחשב שהייתי היום בכותל...

אז את התודה תגיד לחברת אגד ולנהגים הערביים שלה וסתם כך מה נשמע איתך?

דודו דו

New member
בעידן המודרני

רפוש היום כבר לא צריך ללכת לכותל יש חברה שאתה שולח SMS והם כבר שמים לי את הפתק בכותל. אני כשלעצמי נמצא בטבריה מזג האוויר הפכפך אבל סביר ביחס למה שחשבתי שיהיה. דרך אגב לדעתי כל מי שהיה אצל ר` לייב ביום שישי צריך להיות כבר מומחה בספורט אתגרי, טיפוס הרים כבר קטן עליו.

אהה היית בטבריה ולא לקחת אותי?...

סתאאם. לגבי ה sms אתה צודק אבל מה לעשות שהוא עולה חמישה שקלים, וזה יקר לכן מומלץ ללכת ברגל לכותל!

דוסית1

New member
אז החשש שלי התאמת..... :)

אתם באותה ישיבה... מה שאומר שרפוש לומד ב.... :)

רולי NO 1

New member
דוסית...

את רוצה לדעת את כל הסודות כאן.מי היה? ומה היה..ומה הכינוי עכשו ומה לפני... -:)

רולי NO 1

New member
אמא..?

למה אמא? אולי מלכה? או מנהלת? ולחשוב שאת עוד לא 17...(אבל כבר אמרתי לך בפורום לא כותבים כלום כולם רואים את זה)

נע מה

New member
מהלילה עד חצות היום .... בצפון..

בס"ד ישתבח שמו לעד לא הפסיק הגשם לרדת.... אלה שחזרו משחרית חזרו ממש רטובים, גשם זה ברכה ברוך שם

כנראה שירושלים היא עיר מקוללת!

כי מיום חמישי לא ירדה פה טיפת גשם אחת. אוף.

נע מה

New member
חס ושלום../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בס"ד אסור לנו להתייאש ולחשוב מחשבות רעים ובטח לא על עיר הקודש שבוע שעבר היו כמה ימים שבאמת לא הפסיק הגשם בירושלים העיקר שבחרמון שלג הכנרת חשובה לנו שברוך השם יש לנו גשם. לזכור משהו מאוד חשוב שלמדתי השבוע " ייאוש זה כלי עצום של יצר הרע" אנחנו צריכים להזהר ולא ליפול
ברכה והצלחה

בני ברק: אפור ויבש

הגשם האחרון היה במעריב של אתמול והערב טיפטף כמה דקות אבל הרוחות והקור זה הסיפור האמיתי.

למעלה