שבוע טוב ומבורך שבוע מלא שמחה והצלחה לכולם.
ד דסדס New member 11/5/08 #3 שבוע טוב משתדלת לחזור להיות פה קצת יותר... מתחילה סמסטר חדש. שיגרה חדשה...
ה הילי פילי New member 11/5/08 #5 שבוע טוב ../images/Emo70.gif מקווה שהשבוע יעבור מהר כי הוא לא הולך להיות קל שנשמע רק בשורות טובות
ה הילי פילי New member 11/5/08 #7 כי יש לי קורס מטעם העבודה ואני צריכה ללמוד ואני אגיע יום אחד מאוחר הביתה אבל בסדר שטויות מיום רביעי הכול יהיה בסדר
כי יש לי קורס מטעם העבודה ואני צריכה ללמוד ואני אגיע יום אחד מאוחר הביתה אבל בסדר שטויות מיום רביעי הכול יהיה בסדר
נ נרקי New member 11/5/08 #12 שבוע מצויין לכולם../images/Emo70.gif אוהבת את ימי ראשון שחוזרים לשיגרה והכל יאלה תהנו מהשבוע המדהים הזהההההההה!!!
שבוע מצויין לכולם../images/Emo70.gif אוהבת את ימי ראשון שחוזרים לשיגרה והכל יאלה תהנו מהשבוע המדהים הזהההההההה!!!
ד דסדס New member 11/5/08 #14 אוהבת ימי ראשון? את כניראה האחרונה מסוגך.... תנו לי עוד שבת שלמה לישון <על חשבון יום ראשון>, ואני יהיה בנאדם שמח הרבה יותר. <ותאמינו לי שאני בנאדם שמח בדרך כלל> האמת, אני דיי אוהבת שיגרה, אבל אולי בעיקר כי זה פותח לי אפשרויות לצאת מהשיגרה
אוהבת ימי ראשון? את כניראה האחרונה מסוגך.... תנו לי עוד שבת שלמה לישון <על חשבון יום ראשון>, ואני יהיה בנאדם שמח הרבה יותר. <ותאמינו לי שאני בנאדם שמח בדרך כלל> האמת, אני דיי אוהבת שיגרה, אבל אולי בעיקר כי זה פותח לי אפשרויות לצאת מהשיגרה