שבוע טוב ומבורך...

מכבי תל אביב...

הפסידו לצערינו... אני חושבת שצריך להבהיר משהו! מכבי לא שיחקו בשבת! בבולניה נכנסה שבת כרבע שעה לאחר המשחק,אצלינו כבר בשבת ידעו כמובן שמכבי הפסידה כמו שכבר לצערי הרב עוד בליל הסדר ידענו על הפיגוע הנורא המלון פארק... לכל האנשים שבדיכאון...אני מקווה שנשמע בשורות טובות!

../images/Emo104.gif- מכבי...

מכבי שיחקו רבע שעה בתוך המשחק (לא את כולו) וחוץ מזה הם גרמו לחילול שבת גדול. מקרה: שבת בערב, אני מתפללת לידי יושבת חברה ואני שמה לב שהיא מתופפת על שעונה בעצמנות כשהסתכלתי עליה בתמיהה התשובה הייתה- המשחק... באותה שניה ידעתי שהם הולכים להפסיד! אני משתתפת בצער עם ישראל, אבל אם כל הכבוד- לא הגיע להם לזכות (ואני לא מדברת על צורת המשחק שלהם, כי אני לא מבינה בזה...)

coolit

New member
זה ממש נוראאאאאא../images/Emo102.gif

מכבי פשוט תמיד מנצחים!! זה שהם הפסידו זה בגלל שהם גרמו לחילול שבת כאן בארץ...
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! הם פשוט תמיייייייייייייייייייייד מנצחים אבל כדורגל זה לא שווה בכלל.. בשבילי- רק כדורסל!
יש לי איי סיק יו! 158872472 שבוע טוב!! ברית.

טעות. [../images/Emo104.gif]

אצלנו שבת נכנסה בשעה 7, והשעה באיטליה היתה 6. המשחק התחיל שם ב6, ושבת שם נכנסת ב8 וחצי (לפי שעון איטליה). המשחק היה נטו שעתיים, ונגמר רבע שעה לפני כניסת שבת. בעלה של המורה שלי לאנגלית היה שם, ואני מכירה אותו- הוא דתי שלא יחלל שבת. בקיצור, אל תגידו שטויות סתם, מכבי לא הפסידו בגלל שבת ולא כלום.

למעלה