שבוע טוב וחג שמח

שבוע טוב וחג שמח

לפני כחודשיים וקצת שאלתי כאן לגבי המערכת הזוגית שלי הזוגיות הסתיימה לה..היינו יחד כ-7 חודשים לערך... הוא עדיין לא קיבל את הגט.... שאלתי את הקלפים.. מה הפוטנציאל לחידוש הקשר ביני לבין X בזמן הקרוב וזו הפריסה שטן - נער המטות - שבע חרבות - מלכת הגביעים - אס המטות - ולסיכום - אביר הגביעים.(הוא מזל סרטן ואני אריה) תודה...ותודה לחתולה שחורה
 

צ ל י ל 8

New member
היי לביאה ../images/Emo170.gif

מה הפוטנציאל לחידוש הקשר ביני לבין X בזמן הקרוב? שטן - נער המטות - שבע חרבות - מלכת הגביעים - אס המטות - ולסיכום - אביר הגביעים. לדעתי את רוצה לחזור אליו בעיקר בגלל מניעים חומיים או מין. אני חושבת שבגדול אין פוטנציאל לחידוש הקשר, אלא אם כן מישהו מכם יעשה את הצעד הראשון. לדעתי קרה משהו בינכם שיקשה על הקשר בעתיד. אם הוא בעיקר לא ירצה בחידוש הקשר, אני לא רואה כאן עתיד.
 
היי צליל ..תודה על תגובתך..ובכן

לא...לא ממניעים חומריים ותודה לאל שהמין נפלא... (טפו טפו) אני אוהבת את האיש. לשמחתי כי רבה.. הוא יצר קשר ועל פניו הכל בסדר. מודה לך ומקווה שלא אצטרך לשאול יותר את הקלפים. יום נפלא לך.
 

צ ל י ל 8

New member
וכמו שאמרתי -

הוא צריך להיות הראשון לפעול. שיהיה לך רק טוב
 
למעלה