שבוע טוב; הגשם חזר

שבוע טוב; הגשם חזר

שבוע טוב וא גוטע ואך מב"ב שהחלה עוטה בשעה האחרונה שכבה דקיקה של גשם. בעודם עסוקים בריצה למנחה או בניגוב השפם מהטחינה של "שאלעשודעס" החל יורד מטר מינורי על העיר. גשם של מנוחה. מטר של שלוה בני ברקית שלהי שבתית. להתחיל שבוע עם גשם זה הרבה יותר נעים ונחמד. א גוטס ואך לכולם!

aesh100

New member
שבוע טוב ומבורך.

ואם ב"שלעשודעס" עוד היה לך תאבון לטעום קצת טחינה אז או שהתפללת ותיקין או שיש לך תאבון בריא.

השויגער לא שלחה

אש, לא יודע מה איתך. אצלי בכל אופן לא היתה טחינה יען כי השויגער שכחה לשלוח. אכלתי דגים עם חריין... א גוטע ואך.

רפי rafi

New member
ח ח ח

לא ידעתי שכל שתי טיפות גשם גורמות לך לכזאת התלהבות! בכל מקרה אני גם מאחל לכולם שבוע טוב ומבורך.

תגיד לי: מה יש לכם הבני ברקים

לעשות בצפת בשבת כזאת חורפית? ובכלל, מה יש לכם לעשות בצפת כל פעם שיש איזה חופש? סתם צוחקת, תבואו מתי שאתם רוצים. אגב, סתם שתדעו... החרדים הצפתיים אוהבים את השקט והשלווה (ובעיקר את הריחוק מההמולה של בני ברק וירושלים) וזה שהבני ברקים והירושלים מחליטים להציף את העיר העתיקה כל חופשה ממש לא לרוחם של הצפתיים הותיקים. לכן, כל פעם שהם רואים אורח - וצפתי ותיק יודע לזהות אותם מרחוק - הם מנחמים את עצמם ואומרים: אין דבר...במוצ"ש יבוא בלמס ויקח אתכם והשקט יחזור

רפי rafi

New member
הקדים את הצפתים,הרב ברוך מרדכי...

אזרחי. שאמר שהדבר היחיד שטוב בבני ברק,זה קו 400 לירושלים. דרך אגב את מתחמקת ולא מזמינה פה אף אחד לשבת אהה.

דבר עם בעלי, איש הרוח, על זה

להגיד לך מה הצפתיים הותיקים אומרים על כזה דבר? בעצם עדיף שלא חחחחח

רפי rafi

New member
סתם צחקתי אני מסתפק בביתי הקט...

וזקני צפת(אריאלה ובעלה) לא זוכרים כזאת הצפה בפורום. ח ח ח

מתנדב

New member
כרגע אני חוזר מירושליים

מבול ירד בירושליים, טוב לא נגזים עד כדי כך, אבל ירד גשם חזק ללא הפסקה...

למעלה