שבוע טוב... בתקווה...

שבוע טוב... בתקווה...

או לפחות אני מקווה ככה, עברו עליי חמשוש מטורפים... חמישי בבוקר אני קמה ואני לא מבינה למה שילה [הכלבה שלי] שלא נובחת, אני יוצאת החוצה לראות אותה אני מוצאת את הקולר שלה משוחרר, ישר התחלתי לקרא לה: שילה
שילה
אני מסתכלת לצד אני רואה שגם כתם נעלם [הבן שלה בן החצי שנה]... אני הולכת למלונה של שילה ורואה כי גם הגורים שלה בני ה3 שבועות לא נמצאים... אני רצה לחדר של אמא שלי ושואלת אותה איפה שילה והיא אומרת לי שהיא מסרה את כל הכלבים.. לקח לי זמן לעקל את מה שהיא אמרה... אחרי כמה שניות אני מבקשת ממנה שתגיד לי למי היא הביאה אותם, היא אמרה "ליוני" ושתקה, שאלתי מה הטלפון שלו ואיפה הוא ומי זה והיא לא עונה לי מחשש שאני יחזיר אותה, הלכתי לחדר שלי ואמרתי לה שאין לה מה לדבר איתי בחיים, לפחות הייתה מודיעה לי, אז היא אמרה שכמה פעמים היא אמרה לי את זה ואני לא הסכמתי.. נו בטח שאני לא יסכים, זאת הכלבה האהובה עליי, כלבה ממש טובה ושקטה שלא מזיקה, כלבה שהייתה איתי 3 שנים, כלבה שתמיד הייתי מדברת איתה כמו לילדה שלי... [אפילו רבנו יום אחד ולא דיברתי איתה שבוע...] זה כ"כ קשה לא לשמוע אותה פתאום, או לצאת ולראות את המקום שלה ריק, חבר שלי אומר לי שאני מגזימה וככה גם אחותי אבל מי שמבין אותי ומכיר אותנו [אותי ואת שילה] ממש יכול להבין אותי.. למחרת בבבוקר אמא שלי באה ב12 בצהרים הבית כולה מבסוטית.. נחשו מה??? אלוהים אני לא יודעת מה עובר על האישה הזאת... מה היא קנתה לנו הבית בתור חיית מחמד??? אני לא מאמינה שאני אומרת את זה וזה כ"כ נכון.. אמא שלי החמודה הזאת קנתה הבית בתור חיית מחמד ... [מוכנים?].... נחש טוב, אתם קולטים? נחש הגברת קנתה!!!! בחיי שהיא לא נורמלית... בערב [יום שישי, בקידוש] ישבנו כולנו והיא התחילה לספר למשפחה שהיא קנתה נחש אז אני עשיתי פרצוף, דוד שלי שאל אותי מה קרה לי וסיפרתי לו על שילה שלי... הדבר היחידי שהוא אמר, למעשה הדבר היחידי שרק הוא אמר לי מכולם זה שהוא ממש מבין אותי וזה ממש עצוב.. התחילו להיות לי ניצוצות בעיניים של דמעות ואחותי ליד כולם התחילה להגיד לי להרגע והתחלתי לריב איתה.. קמתי, לא יכוליתי להיות שם, הלכתי הבית, התקלחתי ונסעתי לחבר שלי... מקווה שהשבוע יהיה רק עם בשורות טובות!! ואני עדיין לא מאמינה שיש לנו נחש בבית!!

אוייי ../images/Emo24.gif

אני ממש מצטערת.. גם לי פעם עשו את זה, אבל זה לא היה לכלב שנקשרתי.. הוא היה איתי רק שבוע, אבל ממש כעסתי שעשו את זה ככה בלי להגיד לי.. וממש בכיתי. אני יודעת מה זה כלב/חתול שהם החבר הטוב.. יודעת מה זה להקשר ככה.. ואני מצטערת בשבילך
אין שום אפשרות ששילה תחזור אלייך?

gilad269

New member
הבעיהההההההההההההההההההההה

שבטח אמא שלך לא תסכים,כי להחזיר אפשר להפוך עולמות,אבל ב לי הסכמה של ההורים זה מאוד קשה

gilad269

New member
למה

היא מסרה אותם ללוכד כלבים? אם היא לא רוצה שאת תגדלי אותם,יש מספיק אנשים שישמחו לקבל אותם. איפה מימד האנושיות? תסלחי לי,אבל חייב לשאול אין לה לב?

הוא הבטיח לה שהוא

לא יהרוג את שילה, הוא אמר שיש לו בית חם לתת לה. סלח לי גילעד על חוסר האמון אבל אני ממש אבל ממש לא מאמינה לו....

נכון שהם מוסרים...

אבל לשום עמותה לא תחזיק כלבה בת 3 שנים פיטבול אצלה... הרי אף אחד לא יקח כלבה כזאת אליו הבית אז כל מה שנותר להם זה...

gilad269

New member
אני מבין

את חוסר האמון שלך,אבל יש דברים שלהורים מותר לעשות ויש דברים שלא. משהו בהתנהגות כאן נראה לי מוזר. להחליף כלבה בנחש.

זה ממש כמעט ככה,

במיוחד כי הייתי מדברת איתה כמו לילדה שלי.. כולם היו צוחקים עליי כשהייתי יושבת ומסבירה לה למה אסור ככה ומה אני רוצה שהיא תעשה כשאני משחררת אותה... יום אחד היא לא הקשיבה לי ולא דיברתי איתה שבוע.. היית צריכה לראות איך היא הייתה מתחנפת אליי... ממש מקסימה היא הייתה...

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אני לגמרי מבינה, לגמרי. החתול שלי בן 12 ואני מתחילה לאכול סרטים שהוא ימות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמה שאת צודקת. בע"ח שנמצאים איתנו הרבה זמן, הפכו לחלק מאיתנו. חלק מהמשפחה. חלק מהחיים שלנו.

EastGirl83

New member
לצערי מכירה את ההרגשה הזו טוב מאוד

היה לי כלב במשך 11 שנה!!!! עד שיום אחד החליטו ההורים שלי להעביר את טומי (שמו של הכלב) למשפחה מאמצת אחרת, משום שאני עם העיסוקים שלי ולהם קשה לרוץ אחריו... בסדר מקובל עלי... אבל מבלי התרעה מוקדמת ואפילו מבלי להיפרד ממנו... ביום ראשון אחד בהיר ויפה, אמא שלי אומרת שטומי במשפחה החדשה.... ואני לשם שינוי התעוררתי לבית ריק..... כבר עברו שנה וחצי מאז שהוא נלקח... אבל לפי דעתי זו דרך אכזרית להיפרד מכלב שהיה איתי המו זמן....

נרקי

New member
../images/Emo12.gif נחש בבית../images/Emo35.gif

אויש מה יש לאמא שלך?! ואני מצטערת על שילה
גם ההורים שלי מסרו פעם את הכלבה שלי מבלי לשאול אותנו. ואנחנו בכינו ימים ולילות.. לפעמים אני נזכרת בה גם היום
קושקוש יהיה בסדר... <קלישא אבל אין לי מה להגיד חוץ מזה>

למעלה