שבוע טוב בנות

שבוע טוב בנות

אומנם אני כבר בהריון אבל מדי פעם אני מציצה ומבקרת אצלכן .רציתי רק להזכיר שברוב המוחלט של המיקרים זה רק עניין של זמן אני הריתי לאחר גרידא והריון כימי ושנה של נסיונות ואני זוכרת את התסכול במחשבה שלכולן זה מצליח בפעם הראשונה .אז זה לא אבל בע"ה כשזה קורה הכל נשכח .המון הצלחה לכולכן ושנה טובה

geni1

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

איך יודעים שיש הריון כימי? שנה טובה

יולי 154

New member
הריון כימי

הריון כימי זה הריון שרואים אותו רק בתשובת מעבדה, כלומר: בטא חיובית. לכן הוא נקרא הריון כימי, או הריון ביוכימי, כלומר: הריון שנצפה רק בבדיקות ביוכימיות. בדרך כלל הבטא נמוכה או לא עולה כמו שצריך, לא מכפילה את עצמה כל יומיים עד שלבסוף זה מסתיים ויש הפלה טבעית לרוב ללא צורך בגרידה. לפי הרופא שהלכתי אליו לייעוץ אחרי שתי הפלות, ד"ר קופרמינץ, הריון כימי הוא הפלה לכל דבר ויש להתייחס אליו כאל הפלה. בהצלחה לכולנו והלוואי שכך יהיה גם אצלנו- הצלחה אחרי כשלונות קודמים. הריונות מהירים ותקינים לכולנו!

הריון כימי

בגלל ההיסטריה הבטח מאד מוכרת גם לכן..ביום שבו המחזור היה אמור להגיע כבר היתי עושה את הבדיקה ולפעמים גם יום לפני .באותו החודש עשיתי את הבדיקה הביתית יום לפני תאריך המחזור המשוער ולא היה גבול לשמחתי כשגיליתי שני פסים לצערי אחרי יום או יומיים החל לי מחזור רגיל לחלוטין ככה שאם לא היתי עושה את הבדיקה בכלל לא היתי יודעת על כך .אני לא התיחסתי אליו כאל הפלה ובסך הכל די הדחקתי את העניין שלושה חודשים אח"כ נכנסתי ברוך ה להריוןם המיוחל.

למעלה