שבוע טוב בנות...

יעל י

New member
אצלי עברה שבת רגועה...

ביום שישי חרגנו ממנהגינו ויצאנו לאכול בחוץ....תשבו טוב...שווארמה. כן כן לא יאומן אבל ממש כך.אכלתי מנה שלמה עם המון סלט כרוב וגזר כבוש.(בחיפה) שבת הייתה רגועה.בעלי והפיצקל'ה הלכו לפסטיגל (שוב בחיפה) ואני יצאתי למסע בזבוז (לא רציני אבל בכייף).לא היו פיתויים בסביבה.

יאמי, שווארמה איזה כיף ושופינג בכלל :)

אני חולמת על פלאפל עם ים עמבה וטחינה. אצלי השבת הייתה ככה ככה לא ספרתי ונראה לי שחרגתי קצת אך בכל מקרה מתחילים שבוע חדש, יומן אכילה חדש מוכן על המקרר והיום שקילה. נראה לי שתהיה עליה קטנה. שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך

אורית685

New member
אפשר לקטר כאן ?

זה כל כך קשה !! אני כבר ארבע שנים בתוך התהליך הזה, ורק נעשה יותר קשה כל הזמן. חשבתי שאני אתרגל, שהראש יתרגל לחשוב אחרת. זה ממש לא קורה. כל הזמן לספור. כל הזמן לחשוב מה כבר אכלתי היום ומה עוד אפשר לאכול. ואם נגמרו הנק' להיום, ובא לי עוד משהו פתאום - לא משנה אם מדובר בחריגה של 2 נק' או 20 נק' - עצם הידיעה שזה "אסור". לא כדאי. במקרה הטוב אני לא ארד השבוע ובמקרה היותר גרוע-אפילו תהיה עליה. וכן - אני יודעת שאין ברירה. אני יודעת ששווה "לסבול". אני יודעת מה יקרה אם אני אתייאש. לא רוצה להחזיר את כל מה שהורדתי. כן נהנית מהתוצאות ומקבלת מחמאות. ועדיין... לא יודעת מה לעשות. מחפשת משהו שיגרום לשינוי בראש, כי ברור שזאת הבעיה. בקיצור - אוףףףףףף מצטערת על פתיחת שבוע ככה...

שמעי... זה באמת לא פשוט מה שאת מתארת

האם שוחחת על כך עם המדריכה שלך? אולי הגיע הזמן לשנות גישה בכלל?? ניסית אולי ללכת אחד לאחד לפי התפריטים שלהם? אולי החלוקה של המזון במהלך היום צריכה רענון?

אורית685

New member
פרשתי מש"ש...

כתבתי כאן בשבוע שעבר על זה. וניסיתי כבר את התפריטים שלהם, ושינויים באוכל. לא עזר. שינוי גישה ? זאת המטרה. רק לא יודעת איך להגיע לזה.. תודה

יעל י

New member
אורית - כנסי...

מה שאת מתארת ממש לא פשוט. אני יכולה לחשוב על 2 רעיונות. א- קבצה.כן זה נותן כח ומסגרת וכן "שומר" עלינו. ב- אימון.אימון שמטפל בהפרעות אכילה.אימון או טיפול פסיכולוגי. בהצלחה יקירה חיבוקים

אורית685

New member
היי, מה נשמע ?

אז ככה - הקבוצה שלי כרגע זה בעלי... חוץ מש"ש מה שיש באיזור זה חלי ממן,אבל שמעתי תלונות גם עליה ככה שקשה לי להחליט. אימון או טיפול ? לא יודעת. רוצה בינתיים לנסות ככה ונראה איך הולך. לפי המשקל הבוקר- מיום שישי ירדתי חצי קילו,(שקילת ביניים כזאת...) אז מקווה שבחרתי נכון. תודה !

למעלה